< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Rohammentő vitte kórházba az egykori Barátok köztöst

| Mobile | RSS

Rohammentő vitte kórházba az egykori Barátok köztöst

2012. december 29. | 1 Hozzászólás | Életképek/bulvár

R. Kárpáti Péter több művészeti ágban kipróbálta már magát: a színészet mellett rendszeresen publikál. Legutóbb könyvet írt. A Barátok közt című sorozat Berényi Andrása egy kórházban kezdte el írni a Péter könyve, avagy ahogy én láttam című kötetét.

– Olyan rosszul lettem, hogy rohammentő vitt kórházba. Vesekövem volt, a fájdalomtól nem tudtam aludni. Unatkoztam, ezért kiszöktem cigizni, majd a nővérpult melletti pihenőben nekiálltam írni. Két hétig tartottak bent, addig éjszakánként a kihalt kórházban dolgoztam a könyvemen. Arra vártak az orvosok, hogy maguktól távoznak a kövek, de végül ultrahanggal összetörték és kipisiltem – mesélte a hot! magazinnak R. Kárpáti Péter, akivel húsz éve Zalaegerszegen történt már hasonló.

A színész nem titkolja, nyáron váratlanul érte, amikor megtudta, hogy kiírják a Barátok közt című sorozatból. Most megjelent könyvével az a célja, hogy akik kíváncsiak rá, ismerjék meg valós énjét is.

– Olvasmányos formában tartalmaz gondolatokat többek között a társadalomról, a színházról és a sorozatról. Emlékek, emberi történetek gyűjteménye a családomról és a kollégákról – fogalmaz a színész.
forrás:stop.hu

Leave a Reply 653 megnézve, 1 alkalommal mai nap |