< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Damu Roland: ez több mint szex

| Mobile | RSS

Damu Roland: ez több mint szex

2012. december 31. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Damu Roland lassan elkészül könyvével a börtönben és dolgozó rabként heti négyszer nyolc percet beszélhet telefonon. Édesapjától és jelenlegi szerelmétől csomagokat kap és várja a szabadulást, hogy újra megnősülhessen.

– Minden percben azt várom, hogy nyílik a zárkám ajtaja, és beszólnak: “Damu, pakoljon, azonnal szabadul!”. Edinával egyre erősebb a kapcsolatunk, és bár kilenc menyasszonyom volt, nem véletlen, hogy egyiket sem vettem el: Edinára vártam és amint kiszabadulok, elveszem feleségül! Minden aktát elolvasott, és hisz az ártatlanságomban! Ez a szerelem túlmutat azon, hogy szexről beszélgessünk: persze folyton ölelnénk, csókolnánk egymást, de nem lehet. Edina tudja, hogy ártatlanul zártak be, és ez megkönnyíti számára a várakozást – nyilatkozta Damu Roland, aki méltatlankodik azon, hogy nem tudja a gyerektartást kifizetni.

– Az itteni keresetem nagyon kevés, ezért sem értem, hogy állapíthatott meg a bíróság nemrég tizenötezer forintos gyerektartást, hisz nem tudom kifizetni! Nem engedem, hogy apámék fizessenek helyettem, így egy halom adósság vár odakinn – idézte a színész szavait a hot! magazin nyomán a Vasárnapi Ász.

forrás:stop.hu

Leave a Reply 1723 megnézve, 1 alkalommal mai nap |