< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Helikopterrel és kutyákkal keresik a késelő rendőrt Gödöllőn

| Mobile | RSS

Helikopterrel és kutyákkal keresik a késelő rendőrt Gödöllőn

2012. december 31. | 1 Hozzászólás | Életképek/bulvár

Továbbra sem találják azt a hivatásos rendőrt, aki ellen azért van érvényben elfogatóparancs, mert a gyanú szerint szerdára virradóra egy gödöllői szórakozóhelyen megkéselt és viperával többször megütött egy férfit – közölte a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség vezetője csütörtökön az MTI-vel.

Szende Gyula elmondta, hogy F. I.-t, a Készenléti Rendőrség tagját nagyon sok helyen keresték: a gödöllői lakásán, ismerősei, barátai körében, szinte mindenütt, ahol elvileg fellelhető lenne. Helikoptert és kutyákat is bevetettek a rendőrök, egyelőre hiába.

Mivel az életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével gyanúsított férfinak szabadsága leteltével, szeptember 25-én kellene jelentkeznie a munkahelyén, a nyomozók bíznak abban, hogy addigra előkerül – tette hozzá a vezető ügyész.

Mint mondta, szerda reggel óta a szórakozóhelyen tartózkodók közül nagyon sok tanút meghallgattak, s a sértettet is kikérdezték, de a jelenleg is zajló tanúkihallgatásokról a nyomozás érdekében nem kívánnak nyilatkozni.

A Pestvidéki Nyomozó Ügyészség vezetőjének korábbi tájékoztatása szerint F. I. egy baráti társasággal szórakozott, amikor összeszólalkozott egy másik társaság tagjával. A vita után a rendőr elhagyta a helyiséget, de később visszatért egy bozótvágó késsel és egy viperával.

Ezekkel az eszközökkel többször megvágta, illetve megütötte a korábban vele vitába keveredő embert, majd ismeretlen helyre távozott.

A könnyű sérüléseket szenvedett sértettet – akinek a nyakát is érte szúrás – kórházba szállították, majd ellátása után kiengedték.

MTI
forrás:atv.hu

Leave a Reply 1645 megnézve, 1 alkalommal mai nap |