< Böngészés > Főoldal / Rendőrségi hírek / Blog article: Az elmúlt 24 óra bűnügyi hírei (BRFK)

| Mobile | RSS

Az elmúlt 24 óra bűnügyi hírei (BRFK)

2013. január 5. | 1 Hozzászólás | Rendőrségi hírek

A BRFK IV. kerületi Rendőrkapitányság eljárást indított T. Oszkár 24 éves budapesti lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. január 4-én 13 óra körüli időben a Budapest, IV. kerület, Lőrinc utcában egy ingatlan közös udvarán összeszólalkozott a sértettekkel, majd egy baltával indult meg irányukba. Mindeközben fenyegető megnyilvánulásokat tett, majd a ház udvarán lévő fába vágta a baltát. A helyszínre érkező rendőrök elfogták a férfit, vele szemben a további eljárást a BRFK IV. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

A BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányság eljárást indított P. Gyula 56 éves budapesti lakos és egy fiatalkorú férfi ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2013. január 4-én 11 óra körüli időben a Budapest, VIII. ker. Kálvária téren összeszólalkoztak. Ezt követően az idősebb férfi egy ásónyéllel bántalmazta a fiatalt, aki egy parkoló gépkocsi platójáról egy vascsövet levéve hátulról leütötte bántalmazóját, majd elmenekült a helyszínről. Az ORFK Rendészeti Igazgatóság Bevetési Főosztály II. beosztottai az idősebb személyt a helyszínen, míg a fiatalabbat – nem sokkal később – a helyszín közelében fogták el. A további eljárást – szabadlábon hagyásuk mellett – a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

A BRFK VII. kerületi. Rendőrkapitányság eljárást indított B. Róbert 43 éves budapesti lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. január 4-én 9.50 óra körüli időben a Budapest, VII. kerület, Damjanich utcában lévő üzletből élelmiszert és szeszesitalt tulajdonított el. A lopást észlelő alkalmazott vissza akarta tartani a tolvajt, aki ennek során bántalmazta. A gyanúsítottat a rendőrök a helyszínen elfogták. A további eljárást – a férfi őrizetbe vétele mellett – a BRFK VII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Budapesti Rendőr-főkapitányság

Leave a Reply 1120 megnézve, 1 alkalommal mai nap |