< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Itt jelentkezhet mosogatni havi négyszázezerért Mosogatót keres II. Erzsébet brit királynő. Évi 14 ezer 200 font (havi 415 ezer forint) fizetést ajánl.

| Mobile | RSS

Itt jelentkezhet mosogatni havi négyszázezerért Mosogatót keres II. Erzsébet brit királynő. Évi 14 ezer 200 font (havi 415 ezer forint) fizetést ajánl.

2013. január 8. | 1 Hozzászólás | Életképek/bulvár

A munkaidő heti 40 óra. A királyi honlapon közzétett állásajánlatban szerepel, hogy a jelentkezőnek nem csupán a királynő edényszennyesével kell számolnia, hanem a család más tagjainak mosatlan evőeszközeivel is, továbbá, hogy alapvetően a konyhai személyzet kötelekében kell dolgoznia. A kikötések szerint a mosogatóaspiránsnak pontosnak, megbízhatónak, csapatmunkára képesnek, rugalmasnak és készségesnek kell lennie. Mindemellett kívánatos a kellő tapasztalat hasonló munkakörben.

A hirdetés tudatja, hogy a jelöltnek alapvetően a Buckinghampalotában kell suvickolnia az edényeket és evőeszközöket, ám örömmel kell utaznia más királyi rezidenciákra Nagy-Britanniában, és számolni azzal, hogy évente három hónapot távol kell töltenie Londontól. Mindezen túl hétvégén is boldogan kell dolgoznia. A jelentkezési határidő január 15. – adta hírül a brit Metro újság.

MTI

forrás:hírkereső.hu

Leave a Reply 304 megnézve, 1 alkalommal mai nap |