< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Brutális állatkínzás: motorjával húzta maga után a kutyáját

| Mobile | RSS

Brutális állatkínzás: motorjával húzta maga után a kutyáját

2013. január 11. | 1 Hozzászólás | Életképek/bulvár

A helyiek azt mondják, a középtermetű kutya egyébként sem volt jó bőrben.

Nem hittek a szemüknek a helyiek, amikor a Heves megyei Balaton főutcáján egy helyi férfi a motorjához kötve húzta maga után a kutyáját. Az eset az egész települést megdöbbentette, bár sokan látták, mit történt, félnek beszélni róla – hangzott el a Kossuth Rádió Hajnal-táj című műsorában.

Az állatkínzásnak fiatalok voltak a szemtanúi, akik jelentették a történteket a polgármesteri hivatalban. Azt mondják, a középtermetű kutya egyébként sem volt jó bőrben, sovány volt, futni sem tudott.

Udzeliné Murányi Enikő polgármester tájékoztatása szerint értesítették a rendőrséget, az állatorvos ellátta a kutyát, de sérülései miatt az eb már menthetetlen volt, még a csontozata is látszott, ezért az orvos elaltatta.

A polgármester szerint azért is érthetetlen az eset, mert a településen – főként a biztonságérzet miatt – szinte mindenki tart kutyát, ha lehet, inkább befogadják a kóbor állatokat, amiből egyébként egyre több van, mert a most bevezetett chip árát és az állattartással járó egyéb költségeket egyre kevesebben tudják kifizetni.

A férfi ellen állatkínzás miatt indult eljárás.

forrás:híradó.hu

Leave a Reply 263 megnézve, 1 alkalommal mai nap |