< Böngészés > Főoldal / Nincs kategorizálva / Blog article: Erdélyi magyarok Miskolc vezetői posztjain ))))Transilvania húngaros puestos de liderazgo en Miskolc

| Mobile | RSS

Erdélyi magyarok Miskolc vezetői posztjain ))))Transilvania húngaros puestos de liderazgo en Miskolc

2013. január 18. | 3 hozzászólás | Nincs kategorizálva

Miskolc – Egyre nagyobb számban kapnak vezetői posztot Erdélyből áttelepült magyarok Miskolcon, ez tény, és ez nem emberek listázása – reagált az MSZP miskolci önkormányzati frakcióvezetője Kriza Ákos (Fidesz-KDNP) polgármester szavaira.

Földesi Norbert közleményében azt írta: a szocialisták sohasem listáztak senkit, “az ugyanis a Fidesz módszere, a Kubatov Gáborról és társairól készült videófelvétel mind a mai napig megtekinthető az interneten, ebből kiderül, hogy a fideszes pártigazgató miként oktatja az importaktivistákat a listakészítésre”.

A szocialisták sohasem beszéltek arról, hogy a város cégeinél dolgozó több ezer ember honnan jött, hogyan végzi a munkáját, csupán arra hívták fel a figyelmet, hogy a partiumi származású Kriza Ákos polgármestersége óta egyre több partiumi, erdélyi származású ember kap vezető állást a polgármesteri hivatalban, a város cégeiben, intézményeiben. Többségüknek korábban semmi köze sem volt Miskolchoz – fogalmazott az MSZP frakcióvezetője.

Kriza Ákos szerdai sajtótájékoztatóján megalázónak és gusztustalannak nevezte azt a módszert, ahogy a miskolci szocialisták saját városuk lakóit immáron évek óta félrevezetik.

Úgy fogalmazott: a városvezetés sorozatosan kapja azt a vádat, hogy erdélyi származású magyarokat hoznak “helyzetbe Miskolcon, akiket egyébként a szocialisták következetesen románoknak neveznek”.

A politikus azt mondta: a miskolci önkormányzatnál és a város cégeinél több ezer ember dolgozik becsülettel, és vannak közöttük határon túlról érkezett magyarok, akik évek óta itt élnek és dolgoznak. “Semmivel sincsenek többen, mint bármely másik nagyvárosban”.

forrás:amerikai népszava online.hu

Transilvania húngaros puestos de liderazgo en Miskolc

Delhi – Un número cada vez mayor de puestos de dirección serán reubicados húngaros de Transilvania en Miskolc, eso es un hecho, y no es Listados personas – Miskolc gobierno respondió al líder del grupo parlamentario MSZP Akos Kriza (Fidesz-Demócrata Cristiana) Palabras alcalde.

Földesi Norbert Comunicación escribió los socialistas nunca dieron su patrón a nadie “, el hecho de que el método Fidesz de Kubatov Gábor y sus asociados de la grabación de vídeo a la fecha está disponible en la Web, lo que muestra que el director del partido Fidesz cómo educar a la activista de importación de la lista de decisiones”.

Los socialistas nunca han hablado acerca de las empresas de la ciudad que trabajan en las miles de personas que vinieron, cómo lleva a cabo su labor, sólo para llamar la atención sobre el origen Partium Kriza Akos Alcalde de estado más Partium, Transilvania nacido hombre consigue una posición de liderazgo en la oficina del alcalde la ciudad Iben empresas, instituciones. La mayoría había tenido nada que ver Miskolc – dijo el líder del MSZP grupo parlamentario.

Conferencia Kriza humillante y repugnante Akos miércoles prensa describió la forma en que los habitantes de su pueblo socialistas Miskolc sido engañados.

Dijo lo siguiente: La administración municipal ha dado varias veces la carga de traer posición húngaros de Transilvania ‘en Miskolc, los socialistas, que de otro modo se llama constantemente rumanos “.

El político dijo que el gobierno local y la ciudad de Miskolc compañía de miles de personas que trabajan en forma adecuada y se encuentran entre los húngaros llegaron desde el otro lado de la frontera, que han estado viviendo y trabajando aquí. “No hay nada que hacer más que cualquier otra gran ciudad.”

Fuente: pueblo estadounidense votar online.hu

Leave a Reply 454 megnézve, 1 alkalommal mai nap |