< Böngészés > Főoldal / Rendőrségi hírek / Blog article: Gyerekeket raboltak ki (BRFK)

| Mobile | RSS

Gyerekeket raboltak ki (BRFK)

2013. január 21. | 89 hozzászólás | Rendőrségi hírek

A BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett rablás miatt eljárást indított – őrizetbe vételük mellett – két 16 éves pándi, valamint F. Szabolcs 18 éves gombai lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a három személy megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. január 19-én 17 óra körüli időben a Budapest, XVIII., Üllői út és Honvéd utca kereszteződésénél, az 50-es villamos megállójában egy 11 éves és egy 13 éves gyermeket késsel megfenyegettek és értékeik átadására kényszerítettek. A sértettek közül az egyik 1.000,-Ft készpénzt, a másik egy mobiltelefont adott át.

A gyanúsítottakat a BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitányság beosztottai a helyszín közelében elfogták. A BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indítványozta a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.

A BRFK VII. kerületi Rendőrkapitányság rablás kísérlet miatt eljárást indított M. Gábor 27 éves veszprémi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. január 19-én 23:30 óra körüli időben a Budapest, VII., Károly körúton megfenyegette, és pénzének átadására szólította fel a sértettet, aki ennek nem tett eleget.

A gyanúsítottat – a cselekményt észlelő – BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály beosztottai a helyszínen elfogták. A BRFK VII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfit őrizetbe vette és indítványozta előzetes letartóztatását.

Budapesti Rendőr-főkapitányság

Leave a Reply 2237 megnézve, 1 alkalommal mai nap |