< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Őrizetben a korrupt NAV-os

| Mobile | RSS

Őrizetben a korrupt NAV-os

2013. február 28. | 1 Hozzászólás | Életképek/bulvár

Korrupció gyanújával vették őrizetbe a NAV egyik munkatársát és öt feltételezett bűntársát. Titkosszolgálati eszközökkel figyelték meg őket.

Korrupció gyanújával őrizetbe vette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egyik munkatársát és öt feltételezett bűntársát a Budapesti Nyomozó Ügyészség szerda hajnalban – értesült az MTI Hírcentrum.

Mint az M1 szerda esti Híradójában elmondták: az ügyet a Belügyminisztérium korrupcióellenes szervezete, a Nemzeti Védelmi Szolgálat derítette fel. Titkosszolgálati eszközökkel figyelték és dokumentálták az ügyben érintett NAV-os tisztviselő és társai minden lépését.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a Híradónak elmondta: a Budapesti Nyomozó Ügyészség szerdán nyolc helyszínen, Budapesten és vidéken összehangolt akciót hajtott végre a NAV korrupt tisztviselője, valamint bűntársai elfogása érdekében. Az ügyben több mint 10 millió forintot foglaltak le – tette hozzá.

Az ügyben eddig hét embert állítottak elő, közülük hatot vettek őrizetbe. A Budapesti Nyomozó Ügyészség kezdeményezte az őrizetbe vett gyanúsítottak előzetes letartóztatását – hangzott el a Híradóban.

forrás:origo.hu

Leave a Reply 919 megnézve, 1 alkalommal mai nap |