< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: MEGHÍVÓ az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat díjátadójára

| Mobile | RSS

MEGHÍVÓ az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat díjátadójára

Ezúton tisztelettel meghívjuk az Országgyűlés fenntartható fejlődést szolgáló testületeinek védnöksége alatt, a tudományos élet, a szakigazgatás, a társadalmi szervezetek és mentor vállalatok összefogásával, a vállalkozások energiatudatosságának elősegítése érdekében meghirdetett Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat sajtótájékoztatóval egybekötött díjátadójára.

Időpont: 2013. március 6. szerda 10:00-12:00 h

Helyszín: az Országház, Gobelin terem (1055 Budapest, Kossuth tér 1-3. IV. kapu)

A pályázat 2011. október 12-i meghirdetésétől eltelt időszak tapasztalatairól, a pályázat eredményeképpen létrejövő társadalmi és gazdasági haszonról a következő felszólalók beszélnek:

Dr. Szili Katalin, Országgyűlés volt elnöke, Fenntartható Fejlődés Bizottság elnöke
Fürjes Balázs, a Virtuális Erőmű Program Nonprofit Kft. igazgatója
Gáspár Attila, a Virtuális Erőmű Program Nonprofit Kft. programvezetője

A díjakat a pályázat Tanácsadó Testület tagjai adják át.

Szeretettel várjuk a média gazdasági és energetikai, környezetvédelmi rovatainak, műsorainak szakújságíróit, valamint fotósokat és TV stábokat!

A Parlament épületébe való beléptetés miatt előzetes regisztráció szükséges a részvételhez. Belépni a IV. kapun tudnak, az előre leadott névsor alapján. A belépés személyazonosítást szolgáló igazolvány felmutatásával lehetséges.

A díjátadót követően lehetőség nyílik a díjazottakkal és a Tanácsadó Testületünk tagjaival interjúk készítésére (amennyiben konkrét szervezettel szeretne interjút készíteni, kérjük jelezze, és lehetőségeinkhez mérten igyekszünk közreműködni a megvalósításban). Fényképek, videofelvételek kizárólag a teremben és a folyóson készíthetőek, de amennyiben jelzi felénk, az általunk készített felvételekből is küldünk Önnek képeket.

Budapest, 2013. március 05.

Dr. Szili Katalin

Országgyűlés volt elnöke,
Fenntartható Fejlődés Bizottság elnöke

Fürjes Balázs

ügyvezető

Virtuális Erőmű Program Nonprofit Kft.

Leave a Reply 454 megnézve, 1 alkalommal mai nap |