< Böngészés > Főoldal / Irodalom / Blog article: Leslie Steve: Tavaszi szántás…

| Mobile | RSS

Leslie Steve: Tavaszi szántás…

2013. március 27. | 91 hozzászólás | Irodalom

Leslie Steve: Tavaszi szántás…
2010. november 3.

Már várták a parasztok a tél végét. Az utolsó évszak számukra a csendes elhalálozást jelenti Az állatok etetése, itatása az alom kihordása hoz egy kis színt az életükbe. Az asszonyok lefoglalják magukat a konyhában, a házban. A főzés, sütés, takarítás, na meg persze egy falatka szerelem, amit a boltba járáskor olvasnak ki a szomszéd férfiak szeméből. Ez a fajta néma kérődzés megérintette a lelküket. A parasztasszonyok negyven éves korukra öregnek, aszottnak tartják, önmagukat. A férjek sincsenek ezzel másképp! A szex, a muff szeretete a falusi emberek körében hamar kialszik. Persze a túlzott pálinkafogyasztás nagy szerepet játszik, ebben. A férfiak gyerekkoruk óta isszák a bort, a sört, a pálinkát. A lakodalom utáni cimbalomnász általában elmarad, s kitolódik a zenei aktus két három hétig is. Az új asszony hegedűje meg csak vár, vár, s várja az ő vonóját. A kertszomszéd tökös gyereke, ha szemfüles… a lakodalom utáni dicső ivászat az új ember életében fontosabb, mint a behatolás végtelen öröme. Később, a fiatal menyecske vigasztalódik a napszámossal, ki elragadtatással veszi ezt a beugrást a toszka szerepébe! A bögyös parasztasszonyok arra ügyelnek, hogy a gyerek apja valójában a férj legyen, de aztán… utána meg… ajaj

Na így járt a mi Jenőnk is. Az esküvő után egy hónapig ivott a kocsmában a cimborákkal. Akik oktatták a szerelem rejtélyeire! – Így tedd be apám… oldalról közelítsd a muffot… nyomd tövig, ne gatyáz! Jenő hallgatta az okosságokat, majd felugrott s kirohant a kocsmából, otthagyva csapot – papot. Az ivócimborák meglepődtek. Némán bámultak utána.
Jenő berúgta az ajtót. Nagyjából rálökte feleségét a konyhában lévő díványra. Joli megijedt! Nem, mert ellenkezni. Leszakította róla a ruhát… a behatolás nem volt nevezhető lágynak, szenvedélyesnek. A száraz muff sikított. A kábult Jenő nem értette az egészet. A barátok azt mondogatták, hogy gyorsan s minél hamarabb túl kell lenni az egészen! Mikor vége lett az indulatos numerónak, lefordult a buja testről. Egy darabig szuszogott, ám lassan horkolni kezdett. Jolinak folytak a könnyei. Nem így képzelte a nászát az avaron! Gyengédségre, simogatásra, érzékiségre, szenvedélyre vágyott. Várta, hogy a férje szántsa fel nyelvével a testét úgy, mint Elek bá, mikor elvette a szüzességét a díványon. Akarta ízlelni a kapitány könnyeit, az ajkában tartani, úgy ahogy az érett asszonyok! Kik mindig erről beszélnek, ha átjöttek esténként az anyjához. Ilyenkor hallgatózott! Közben a tangája nedvesedett, s elöntötte a forróság. Nyögve szárnyalt a felhők fölött! Tudta, az anyjának is szeretője van, ám ez így van rendjén! A hosszú téli falusi estéket ezek a titkos találkák tették színessé, elviselhetőbbé, míg a férjek a kocsma asztalán verték a blattot. A szeretők körbejárták az érett muffokat, igényelve a nedves fürdőt, ahogy ők nevezték az ajak szauna élményeit. A faluban a gőzfürdő módfelett dívott. Ezt a kéjszerzési technikát imádják az érett asszonyok, lányok egyaránt. Mindenki erről beszél a faluban. Voltak párok, akik elváltak, mikor kiderült, hogy a kéjtőr épp az ő neje muffjába hatolt. A szomszéd férfi jutott az eszébe. Elek bácsi. Ő vette el a szüzességét, mikor az anyuék törték a kukoricát. Elek bá az ő muffját törte fel a kis konyha díványán! Élvezte! Nagyon is élvezte! Most is vidáman gondol rá. Jenő két perc alatt végzett… Mi lenne, ha incselkedne az öreg kéjtörővel? – izzott a gondolat. A felesége pár éve halt meg. Tudomásom szerint nincs senkije. Hozzám két évig járt. Megtanított a szex rejtelmeire, a liftezésre! Bemutatta, gyakoroltatott velem. Az óta imádja az érzékiséget, az orális erotikát, ami a kapitánnyal kapcsolatos! Az anyjától is ezt kukucskálta ki! Anya is elkövetett mindet, hogy tovább tartson a gyaloglás, s élvezhesse a kéj tőrének könnyeit.
Felöltözött s kilopódzott a házból. Már sötétedett. A redőnyök le voltak eresztve. Elek bá nem messze lakik. Viszketett a muffja, az erotika utáni epekedését már nem elégíti ki a fürge ujj kalandozása a húsos csiga partján. Érezni akart egy igazi férfit a combjai között! Erre a feladatra az öreg kéjenc bizonyult a legalkalmasabbnak!
Elek az ajtóban lágyan magához vonta a bögyös fiatalasszonyt, majd belecsókolt a nyakába s érzékien érintette az élettel teli emlőket. Joli ajkáról egy halk sikoly távozott. Az öreg kéjenc tudta, magához láncolta a barátnőjét egy életre! Tizenhárom éves kora óta tudatosan neveli az erotika színpadára! Pénzt fog keresni, ez a buja erotikával telt leány. Az anyja is nála lelte meg a boldogságát. Kálmán a férj, mindig ivott! Dolgos ember volt, de mint férfi… Julcsát is kukoricatöréskor tette magáévá. Az ajak szauna hatással volt a szépasszonyra. Törés közben a muffok nem ellenkeznek! A kukoricaszár s a sorok sűrűsége mindent eltakar! Először számolta a combok játékát, ám végül feladta, mert lassan minden nő az ágyában kötött ki.
Joli csúszott a kapitány felé, ki türelmetlenül várta, hogy kiszabadítsák a börtönéből. Rajongott a számháborúért. A fiatalasszony nem sietett! Élvezni akarta a kapitány könnyeit. A férje hajnalig biztos alszik, tehát előtte áll az egész éjszaka! Érzékien a kezébe vette a kapitányt, majd adott egy gigantikus csókot. Az öreg felszisszent, s megfogta a fejét. Joli tudta a dolgát. A kéj tőre kezdett vasbottá válni. Az ajka a csúcs felé repítette a büszke kapitányt…
Az ágyban egymás mellett lihegve beszélgettek. Az idősödő kéjenc keze a muff bejáratán pihent. Joli szeme csillogott a kielégüléstől.
– Jó volt kedvesem? – kérdezte Elek bá
– Nagyon! – lihegett, s nyomot, egy laza csókot a kapitány tar fejére..
– Mi van a férjeddel? Hallom ő fizet mindenkinek a kocsmában.
– Igen. – válaszolt csendesen a kielégült nő.
– Anyád is így kezdte! Simított végig a buja testén.
– Anyám is! Ezzel nem dicsekedett!
– Igen. Apád nagyon ivott. Anyád máshol kereste a boldogságát.
– Mért nem vált el.
– Nagyapád nem engedte!
– Nagyapa?
– Igen. – nagyapád! Azt mondta, míg élek, addig nem lesz válás. Halála után megtalálta a megoldást! – mosolygott a vén kujon.
– Természetesen nála! Nem igaz?
– Igaz lányom!
– Milyen volt? Jobb, mint én!
Az öreg nem válaszolt. Szeme a messzeségbe meredt. A lány várt egy ideig, s később megrázta a barátja vállát.
– Nem válaszolsz? Nem érkezett válasz. Fel ült. Az öreg eldőlt, s nagyot koppant a feje az ágy hátsó támláján.

Leslie Steve

Leave a Reply 2702 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: