< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: 8 ember halt meg 2 tűzesetben Francaországban)))))8 personnes sont morts dans un incendie deux cas Francaországba

| Mobile | RSS

8 ember halt meg 2 tűzesetben Francaországban)))))8 personnes sont morts dans un incendie deux cas Francaországba

8 ember halt meg 2 tűzesetben Francaországban

Öt kisgyerek fulladt meg a füstben, amikor a ház kigyulladt, az apa kimenekült. Egy másik tűzben három felnőtt halt meg Párizs környékén.

Két súlyos tűzeset történt vasárnapra virradóra Franciaországban: az ország északi részén fekvő Saint-Quentinben öt gyermek halt meg, míg a Párizs környéki Aubervilliers-ben három felnőtt vesztette életét, tizenöt megsérült. Egyik esetnél sem tudni egyelőre, hogy pontosan mi okozta a tüzet.

A hatóságok azt állítják, hogy Saint-Quentinben baleset történt: kigyulladt egy lakóház, s a bent lévő öt kisgyerek (2 és 10 év közöttiek) a füstben megfulladtak, míg apjuk az első emeletről kiugorva megmenekült. A férfi kórházba került, és csak akkor mondta el, hogy gyerekei a házban maradtak. A tűzoltók a sűrű füstben nagy nehezen rábukkantak a gyerekekre, de már nem lehetett segíteni rajtuk, füstmérgezésben meghaltak. A férfi, aki elvált feleségétől, a hét végére kapta meg a gyerekeket.

A második helyszínen, Aubervilliers-ben egy elhanyagolt állapotú, 7 emeletes házban ütött ki tűz. Egy helybeli azt mondta, hogy a lakók között robbant ki vita, s ennek során dobott el valaki egy gyújtópalackot. Az állítást más források nem erősítették meg. A házban mintegy hatvanan tartózkodtak a tűz idején, amely a harmadik emeleten keletkezett, és a negyedik felé tartott. Az egyik halálos áldozat a tűzben megégett, míg egy másik a lángok elől menekülve ugrott ki az ablakon. Egy sérült a kórházban halt meg.

A tűzoltók beszámolója szerint három-négy lakó is annak köszönheti életét, hogy az ablakon át menekült. Aubervilliers-ben mintegy kétszáz tűzoltót vezényeltek a helyszínre, akiknek hajnalra sikerült megfékezni a lángokat.

forrás:legfrissebb hírek

8 personnes sont morts dans un incendie deux cas Francaországban

Cinq petits enfants asphyxiés par la fumée, quand votre maison est en feu, le père a fui. Trois autres adultes tués dans un incendie près de Paris.

Deux incendies majeurs se sont produits dimanche à l’aube, en France, le pays au nord de Saint-Quentin cinq enfants sont morts en Aubervilliers, près de Paris pour trois adultes ont été tués, quinze blessés. Un cas en sait pas encore exactement ce qui a causé l’incendie.

Les autorités affirment que Saint-Quentin accident: une maison en feu, et il ya cinq petits enfants (2 à 10 ans) dans la fumée étouffé, tandis que leur père pour le premier étage échappé kiugorva. Il a été hospitalisé, et seulement raconté à leurs enfants restés à la maison. Les pompiers ont découvert la grande difficulté dans la fumée dense sur les enfants, mais je ne pouvais pas les aider, l’inhalation de fumée tué. L’homme qui a divorcé de sa femme pour le week-end était les enfants.

En second lieu, Aubervilliers dans un état négligé, un incendie a éclaté dans immeuble de 7 étages. Un local m’a dit que le différend a éclaté entre les habitants et, ce faisant, quelqu’un a jeté une bouteille plus légère. Les allégations n’ont pas été confirmées par d’autres sources. La maison est restée dans le feu de l’époque, environ soixante qui a eu lieu au troisième étage et le quatrième était dirigée. L’une des personnes tuées dans l’incendie a brûlé, tandis qu’un autre a fui les flammes sautant par la fenêtre. L’un des blessés est décédé à l’hôpital.

Les pompiers ont indiqué que trois ou même quatre résidentielle doit sa vie aux réfugiés par la fenêtre. Aubervilliers, près de deux cents pompiers ont été dépêchés sur les lieux, qui ont réussi à arrêter les flammes à l’aube.
Source: Nouvelles

Leave a Reply 1444 megnézve, 1 alkalommal mai nap |