< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Változás Józsefvárosban – Lezárták a Keleti főbejáratát

| Mobile | RSS

Változás Józsefvárosban – Lezárták a Keleti főbejáratát

Megváltozott a Keleti pályaudvar csarnokának és alagsori jegypénztárainak megközelíthetősége

Április 4-től megváltozott a Keleti pályaudvar csarnokának és alagsori jegypénztárainak megközelíthetősége.

A 4-es metró Baross téri állomásának építése miatt április 4-étől, csütörtöktől ideiglenesen lezárták a Budapest-Keleti pályaudvar főbejáratát, valamint az épület előtti, az aluljáróba vezető lépcsőlejáratokat. A vágányok és a MÁV-START alagsori jegypénztáraihoz vezető lépcsősor a munkálatok ideje alatt csak a pályaudvar oldalsó bejáratain közelíthetők meg a Kerepesi út illetve a Thököly út felöl. Az utasok könnyebb eligazodása érdekében a vasúttársaság utastájékoztató táblákat helyez ki a lezárással egy időben.

A főbejárat lezárása előreláthatóan júliusig tart, de az alagsori pénztárak – az aluljáró átépítésig, várhatóan 2014 elejéig – továbbra is csak a csarnokból lesznek megközelíthetők.

Kérik a tisztelt utazókat, hogy a vágányok és a pénztárak megközelíthetőségének változása miatt lehetőleg néhány perccel korábban érkezzenek meg a Keleti pályaudvarra, és figyeljék a kihelyezett utastájékoztató táblákat.
forrás:google hírek

Leave a Reply 280 megnézve, 1 alkalommal mai nap |