< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek, Közélet / Blog article: Mikor érti már meg….avagy újra Búza Zsolt Baks polgármestere!

| Mobile | RSS

Mikor érti már meg….avagy újra Búza Zsolt Baks polgármestere!

2013. április 7. | 3 hozzászólás | Fecsegő hírek, Közélet

Mikor érti már meg….avagy újra Búza Zsolt!

Már nevetek, kuncogok a nekem küldött levelein! A levél tartalmi felépítése nem egy iskolázott, hanem egy ideges, hatalmi vágy után epekedő, ellentmondást, kritikai véleményt nem tűrő emberről szól! Megszoktam e „stílusát” és üvegemberként látom az emocionális gondolat sorait. Fenyeget, visszaél a hatalmával velem szemben!? Ez mégis csak nonszensz! Talán… ezt kellene leülve megbeszélni, s nem a pozíciójával visszaélni az adófizető állampolgárral szemben! – nem gondolja? (belvíz)

Nem félek Öntől! Oknyomozó újságíróként már megéltem egyet, s mást!

Azon azért csodálkozom, hogy egy falusi polgármester mit megengedhet magának.(?) Az érzelmi kitörései, düh rohamai velem szemben lecsapódik, mint a pára a konyhában, ami előbb – utóbb megmérgezi az egészségét! Vigyázzon magára, mert az egészségnél nincs fontosabb az életben!

Az Önnek küldött nyílt leveleimre még a mai napig nem érkezett válasz! A határidő… lassan… lejár, mint az édes -hideg fagylalt gombócoké! – nem gondolja?

A közadatokra még a falusi polgármestereknek is kötelező a válaszadás! – nem gondolja? Nem szégyen megkérdezni, ha nem vagyunk tisztában a kötelességeinkkel, s csak a jogainkat ismerjük! (árokkarbantartás, katasztrófavédelem)

Segíteni szeretnék Önnek!

Felhívom a figyelmét, hogy a szabadsága szintén közadat!- nem gondolja?

Hogy példát említsek; – az általam nagyon tisztelt Miniszterelnökünk, ha kiveszi az évi rendes szabadságát, azt közli a sajtóval, ha elmegy az országból s tárgyal, a nép érdekében azt szintén közli a sajtóval! A tárgyalás témáját is nyilvánossá teszi! – nem gondolja?

Például; – ha egy állampolgár felkeresi a miniszterelnökét, nem utasítják el, s nem adnak fals információt, hanem időpontot egyeztetnek az adófizető állampolgárral! –elhiszi ezt nekem?

További jó egészséget kíván Önnek a Fecsegő magazin szerkesztősége.

Kiemelten várjuk a postán elküldött kérdésekre – közadatokra – a tételes válaszát!

Remélem, az Önnek küldött leveleimet bemutatta a képviselő-testületnek is!

Ceterum censea: Búzának mennie kell

2013.április 07

Baráti üdvözlettel

Oláh István László
A Fecsegő Közéleti Információs Fogyasztóvédelmi Magazin
főszerkesztője

Leave a Reply 1125 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: