< Böngészés > Főoldal / Rendőrségi hírek / Blog article: Luxus ruhákat loptak (BRFK)

| Mobile | RSS

Luxus ruhákat loptak (BRFK)

2013. április 20. | hozzászólás | Rendőrségi hírek

Több, mint 300.000 forint értékben próbáltak meg luxus ruházati cikkeket eltulajdonítani egy fővárosi üzletből, azonban a rendőrök elfogták az elkövetőket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást – őrizetbe vételük mellett – P. Tibor József 29 éves törökbálinti, valamint F. Norbert 33 éves budapesti lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2013. április 17-én a kora esti órákban Újbuda egyik bevásárlóközpontja üzletéből eltulajdonítottak több luxus márkájú ruházati terméket, azonban cselekményüket észlelték a kerületi nyomozók, amelyet követően a két férfit elfogták és előállították. A sértetlen állapotban lévő termékeket az üzlet vezetője még aznap visszakapta.

Az elkövetőknél tartott házkutatás során további márkás ruhaneműk kerültek elő bontatlan csomagolásban, melyekről a rendőrség azt gyanítja, hogy korábbi bűncselekményekből származhatnak.

A két férfivel szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, és egyben előterjesztést tesznek az előzetes letartóztatás indítványozására.

Budapesti Rendőr-főkapitányság

Leave a Reply 1639 megnézve, 2 alkalommal mai nap |