< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Az ötvenes évek nőinél nincs szexibb

| Mobile | RSS

Az ötvenes évek nőinél nincs szexibb

2013. április 21. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Mindent felejtsen el, amit a hatvan évvel ezelőtti híres nőkről, vagy éppen a maiakról gondolt: a szexi akkor vadítóan szexi, a dekoltázs botrányosan mély dekoltázs, a meztelenség hús-vér meztelenség volt. Merüljön el az ötvenes évek legszexibb nőinek erotikus képeiben!

A „régen minden jobb volt” fokozottan érvényesül a nőknél, és ezt elég könnyű beismerni, ha az ötvenes évek világszerte csodált asszonyairól van szó (tudjuk, sokuk előbb és később is tevékeny volt, de ez most minket egyáltalán nem érdekel). Alábbi megagalériánkban sokukat megmutatjuk, és itt most ne csak Marilyn Monroe unásig ismételt képeire gondoljanak, hanem Gina Lollobrigidára, Anita Ekbergre és Kim Novakra, például.

Hivatalos fotóikat elnézve nem lehet nem észrevenni, mennyivel többféle pózban mutatták meg magukat a régi idők női, mint a maiak. Ráadásul ezek többségében komoly szerep jutott általában elképesztően mély dekoltázsuknak, illetve égig érő combjaiknak (az más kérdés, hogy sokuknak nyugtalanítóan nagy volt a lábfejük, legalábbis a képeken úgy tűnik).

A fent említetteken kívül megnézheti még Brigitte Bardot (lásd lenti képünkön), Liz Taylor és Jayne Mansfield formáit is. Mire vár még? Kattintson!

forrás:velbet.hu

Leave a Reply 273 megnézve, 1 alkalommal mai nap |