< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Halottak is vannak Lezuhant egy gép a lengyel-szlovák határon)))) Dusze są również Uderzył maszynę na granicy polsko-słowackiej

| Mobile | RSS

Halottak is vannak Lezuhant egy gép a lengyel-szlovák határon)))) Dusze są również Uderzył maszynę na granicy polsko-słowackiej

Halottak is vannak
Lezuhant egy gép a lengyel-szlovák határon

Lezuhant egy kisrepülőgép csütörtökön Lengyelország déli részén, a Beszkidek hegységben, a balesetben három ember életét vesztette.


A sportrepülőgép Poznanban szállt föl, úti célja a szlovák főváros, Pozsony volt – jelentette a PAP lengyel hírügynökség.

Délelőtt tűnt el a radarokról egy nehezen megközelíthető terepen. A légügyi hatóság riasztotta a hegyi mentőket. Hosszú keresés után megtalálták a holttesteket és a repülőgép roncsait Babia Góra hegyen, a lengyel-szlovák határon.

A baleset oka egyelőre nem ismert.
forrás:ma.hu

Dusze są również
Uderzył maszynę na granicy polsko-słowackiej

Niewielki samolot rozbił czwartek na południu Polski, w Beskidach, wypadku zginęły trzy osoby.

Samolotów sportowych wzrósł z Poznania, był miejscem stolicy Słowacji, Bratysławie – powiedział Polskiej Agencji Prasowej PAP.

Rano zniknął z radarów o niedostępnym terenie. Władze lotnictwa zaalarmował górskie ich uratować. Po długich poszukiwaniach znaleźli ciała i wrak samolotu Górze Babia na granicy polsko-słowackiej.

Przyczyna wypadku nie jest jeszcze znana.
Źródło: ma.hu

Leave a Reply 397 megnézve, 2 alkalommal mai nap |