< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Olyan súlyos a szárazság Új-Mexikóban, hogy nincs olyan kategória)))) Una grave sequía en New Mexico que ninguna categoría

| Mobile | RSS

Olyan súlyos a szárazság Új-Mexikóban, hogy nincs olyan kategória)))) Una grave sequía en New Mexico que ninguna categoría

Több mint ezer otthont fenyegetnek a Kaliforniában 8 ezer, Új-Mexikóban 2 ezer hektáron tomboló erdőtüzek, ezért megkezdték a kitelepítéseket.

Los Angeles közelében hat ház már leégett, a lángok a nagy szél és a rekord ideje tartó szárazság miatt megállíthatatlanul terjednek. A tűzoltók azt mondják, hogy szerdánál előbb képtelenek megfékezni a tűzvészt. Új-Mexikó Pecos nevű részén 150 épületből menekítették ki a lakókat; az erdőtűz miatt az áramszolgáltatás is leállt. Az amerikai aszályfigyelő szolgálat közölte, hogy Új-Mexikó területének 98 százalékát sújtja rendkívüli szárazság, 44 százalékát pedig még annál is rendkívülibb, olyan, amelynél súlyosabb a kategorizálás szerint már nincs is.

forrás:atv.hu

Una grave sequía en New Mexico que ninguna categoría

Más de un millar de viviendas en California amenazan con ocho mil, dos mil hectáreas en Nuevo México furiosos incendios forestales, que comenzó con el desplazamiento.

Los Ángeles, cerca de seis casas se han quemado en un incendio de fuertes vientos y un tiempo récord propagación imparable debido a la sequía. Los bomberos dijeron el miércoles que al principio no pudo dominar el fuego. De Nuevo México Pecos llama 150 fueron evacuadas de los ocupantes del edificio, debido a un incendio forestal apagar la fuente de alimentación también. El Servicio de Monitor de Sequía de EE.UU. informó que el 98 por ciento de territorio de Nuevo México afectada por la sequía extrema, el 44 por ciento lo hizo aún más extraordinario, en el que la clasificación más grave que no tiene también.

Fuente: atv.hu

Leave a Reply 338 megnézve, 1 alkalommal mai nap |