< Böngészés > Főoldal / EE Minisztériuma / Blog article: Sajtótájékoztató Sportért és Ifjúságért Felelős Államtitkárság Kitüntetések a Kábítószer-ellenes Világnapon

| Mobile | RSS

Sajtótájékoztató Sportért és Ifjúságért Felelős Államtitkárság Kitüntetések a Kábítószer-ellenes Világnapon

2013. június 25. | hozzászólás | EE Minisztériuma

Sportért és Ifjúságért Felelős Államtitkárság

Kitüntetések a Kábítószer-ellenes Világnapon

2013. június 26. – Budapest

A kábítószer-fogyasztás visszaszorításáért végzett kiemelkedő tevékenységük elismeréseként az ENSZ Kábítószer-ellenes Világnapján vehetik át állami kitüntetéseiket az idei év díjazottjai. A Kábítószer-ellenes Világnap a kábítószerrel való visszaélés és az illegális kábítószer kereskedelem következményeire és a drogfogyasztás elleni küzdelem jelentőségére hívja fel a figyelmet világszerte.

Az ünnepségen átadják a szenvedélybetegségek ellen fellépő személyek és szervezetek részére alapított Elige Vitam (Válaszd az életet) díjakat, valamint a Miniszter Elismerő Okleveleket.

A rendezvényen beszédet mond és díjat ad át az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) ifjúságért és sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkára, Kiss Norbert és az EMMI Ifjúságügyi Főosztályának vezetője, Téglásy Kristóf.

Időpont: 2013. június 26., szerda, 11.00 óra

Helyszín: Emberi Erőforrások Minisztériuma – 1054 Budapest, Akadémia utca 3. I. emeleti Tükörterem

Az eseményre való belépés előzetes regisztrációhoz kötött, így kérjük a Tisztelt Kollégákat, hogy részvételi szándékukat a sportpress@emmi.gov.hu e-mail címre – név és médium megadásával – legkésőbb 2013. június 25. (kedd) 18.00 óráig jelezni szíveskedjenek.

SPORTÉRT ÉS IFJÚSÁGÉRT FELELŐS ÁLLAMTITKÁRSÁG

H-1054 Budapest, Hold u. 1.

Telefon: +36 (1) 795 3059

Leave a Reply 288 megnézve, 1 alkalommal mai nap |