< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Orbán: az unió átlépett egy határt – Percről percre a parlamentből PERCRŐL PERCRE(((( Orbán: the union crossed a line – the minute of parliament Minute by minute

| Mobile | RSS

Orbán: az unió átlépett egy határt – Percről percre a parlamentből PERCRŐL PERCRE(((( Orbán: the union crossed a line – the minute of parliament Minute by minute

Orbán: az unió átlépett egy határt – Percről percre a parlamentből
PERCRŐL PERCRE

Az unió igazságtalan, visszaél hatalmával, az Európai Parlament a Tavares-jelentés elfogadásával pedig átlépett egy határt – mondta Orbán Viktor napirend előtt felszólalásában a parlamentben. A kormányfő szerint mindemögött üzleti lobbiérdekek állnak, de nem engednek, folytatják a rezsicsökkentést. Bírálta az ellenzéki képviselőket, akik szerinte Magyaroszág ellen fordultak. Az MSZP szerint Orbán árulta el az országot, a Jobbik szerint ez az egész egy kutyakomédia.

Vége a napirend előttieknek

Zárjuk közvetítésünket.

Budai Gyula is udvarias

Budai Gyula még mindig nagyon udvarias. Udvariasan mondja Magyar Zoltánnak, hogy ha törvénysértést tapasztal, tegyen feljelentést. Majd sajnálattal megállapítja, hogy Magyar Zoltán semmi újat nem mondott. Sajnos Budai Gyula utánozhatatlan hangszínét nem tudjuk visszaadni, de ez a videó picit érzékelteti. Majd azon sajnálkozott, hogy a Jobbiktól semmilyen épkézláb javaslatot nem kaptak a külföldiek földszerzésének megakadályozására.

idő 2013. július 04., csütörtök | 16:00
A Nyerges-birodalomról is szó van

A képviselő egy a Nyerges-birodalomhoz köthető ügyvédről beszél, aki cégek sorát hozta létre, majd azt mondta Budai Gyulának, hogy készüljenek az elszámoltatásra.

idő 2013. július 04., csütörtök | 15:56
Egy udvarias jobbikos

Magyar Zoltán is udvarias hangnemben ekézi a kormányt, mint mondja, megfogadja Orbán Viktor szavait, és vitára bocsájtja az uniós mérlegünket. Majd még az MSZP-nek is megköszöni, hogy megmutatta, hogy milyen mutyik folytak köztük és a Fidesz között. Rátérve a földtörvényre, arról beszélt, hogy a jogszabály a nagyüzemeknek kedvez, és nem akadályozza meg a külföldiek földszerzését.

idő 2013. július 04., csütörtök | 15:52
Budai Gyula válaszol

Budai Gyula a Rákosi-korszakban indult kuláküldözésről emlékezik meg. Mint elmondta, mintegy 71 ezer családot nyilvánítottak kuláknak. Mint mondta, a kifejezés maga is egy szovjet import volt, a “hazai internacionalisták” hozták be, minden nyilvántartásukban ott szerepelt a K-betű, ami erre utalt. Az adminisztratív megkülönböztetést felváltotta a fizikai megsemmisítés szándéka.

idő 2013. július 04., csütörtök | 15:46
Egy idős bácsi mesél a régi szép időkről

Régen az aratás szép volt, mindenki alig várta, ünnep volt – olvassa fel egy mappából egy idős kereszténydemokrata bácsi. De ez sajnos csak az 1948–49-es évekig tartott, aztán jöttek a kuláküldözések. Majd elmeséli, hogy 1951-ben a cséplőgép mellől hazaérő apósa elsírta magát a téeszesítéstől. A kommunista párt mindennél fontosabbnak tartotta a kuláktalanítást, Kárád János többek között a kulákok ellen hozta létre az ÁVH-t.

idő 2013. július 04., csütörtök | 15:39
Szijjártó Péter az EURÓPAI SIKERTÖRTÉNET

Szijjártó Péter mérleget von: szerinte jól döntöttek, hogy másfajta gazdaságpolitikát indítottak el. Szerinte az ország stabil, a makrogazdasági adatok jók, EURÓPAI SIKERTÖRTÉNET épül, csökken a rezsi, az államadósság. Majd rengeteg ezermilliárd forintról szóló gazdasági adat következett, amik mind-mind azt hivatottak alátámasztani, hogy az ország EURÓPAI SIKERTÖRTÉNET.

idő 2013. július 04., csütörtök | 15:36
Budai Gyula is visszafogott

Budai Gyula is visszafogott: visszafogottan mondja amnéziásnak Gőgös Zoltánt. Szerinte akkor volt káosz, amikor az MSZP kormányzott, még uniós támogatásokat sem fizettek ki. “Önök tönkretették a lídereket” – mondja.

idő 2013. július 04., csütörtök | 15:31
Amihez a Fidesz nyúl, aranybánya lesz

Egy gyors váltással máris az iskolagyümölcs programnál járunk, Gőgös Zoltán szerint amihez a Fidesz nyúl, az aranybánya lesz – valamelyik havernak. A kissé csapongó felszólalás szerint a VM semmilyen kérdését nem válaszolja meg a földbérletekkel kapcsolatban. Egy gyors váltás: máris a húsiparnál járunk, ahol Gőgös szerint a kormány nem tudta megmenteni a bajban lévő cégeket. A kormány miatt százezer munkanélküli lesz vidéken, miközben külföldi vehet majd földet. Lanyha taps az MSZP-ben.

idő 2013. július 04., csütörtök | 15:29
Orbánnak van egy kérése

Arra szeretném kérni a képviselőtársaimat, ha Magyarországot támadás éri, fogjunk össze egymással, és védjük meg érdekeinket.

forrás:hvg.hu

Orbán: the union crossed a line – the minute of parliament
Minute by minute

The union is unfair abuse of power, the European Parliament adopted the report of Tavares and crossed a border – said Viktor Orban before the agenda of the opposition in parliament. According to the Prime Minister behind all business lobbying interests are, but do not allow, continue to cut overhead. Criticized by opposition deputies, who in his opinion turned against HUNGARY. The MSZP under Orban told the country on the right, this is all a farce dog.

The end of the agenda prior to

Close our stream.

Gyula Budai polite

Gyula Budai still very polite. Hungarian Zoltan says politely that if there is violation of law, to make an accusation. You’ll regret concludes that Hungarian Zoltan nothing new to say. Unfortunately, Gyula Budai inimitable tone can not be returned, but this little video demonstrates. Then the lamented that the able-bodied Jobbiktól have not received any proposals to prevent the acquisition of land by foreigners.

Time 2013th July 04, Thursday | 16:00
The Fifth Empire is also about

In speaking with a representative of the Fifth Empire connected lawyer who has created a series of companies, and Gyula Budai said to prepare for accountability.

Time 2013th July 04, Thursday | 15:56
A polite Jobbik

Zoltán Magyar polite tone accents on the government, he says, heed the words of Viktor Orban and the EU open a discussion of our balance sheet. You’ll also thanked the MSZP also showed that what took place between them and the washy and Fidesz. Turning to the land law, said that the legislation favors large factory, and does not prevent the acquisition of land by foreigners.

Time 2013th July 04, Thursday | 15:52
Gyula Budai reply

Gyula Budai the Rakosi era began kuláküldözésről remembers. He said that about 71 thousand families were declared kulaks. He said the term itself was a Soviet import, the “home internationalists” were introduced, all their records there appeared the letter K, which is indicative of this. The administrative discrimination was replaced by the intended physical destruction.

Time 2013th July 04, Thursday | 15:46
An old man tells about the good old days

It used to be the harvest was good, everyone was anxious celebration was – read from a folder in a Christian-old uncle. But unfortunately it only lasted for 1948-49, and for many years, and then came the kuláküldözések. I’ll tell you that in 1951 the threshing-in-law arrived home in tears beside the téeszesítéstől. The Communist party was more important than anything the kuláktalanítást, John Karat brought up against the kulaks, including the AVH.

Time 2013th July 04, Thursday | 15:39
Peter Szijjártó the European success story

Szijjártó Peter von balance: in his opinion the right decision for a different economic policy was launched. According to him, the country is built on a stable macroeconomic data are good, a European success story, reduced overhead, and government debt. Then a lot of economic data trillion forints occurred, which can all be designed to support that country’s European success story.

Time 2013th July 04, Thursday | 15:36
Gyula Budai subdued

Gyula Budai subdued: moderately amnesic says Zoltan Gogos. According to him, it was chaos when the MSZP steered EU subsidies have not yet been paid. “You ruined the lídereket” – he says.

Time 2013th July 04, Thursday | 15:31
Fidesz, which the rabbit will be a goldmine

A quick change we are already in the school fruit program, Zoltan Gogos according to which Fidesz rabbit, the gold mine will be – a man. A somewhat rambling speech, the VM does not answer any question about the land lease with. A quick change: we are already in the húsiparnál where Gogos said the government could not save the companies in distress. Because of the government will be hundreds of thousands of unemployed in the country, while foreigners will buy land. Sluggish applause of the MSZP.

Time 2013th July 04, Thursday | 15:29
Orbán is a request

I would like to ask my fellow Members when Hungary was under attack, we will be with each other and protect our interests.

Source: hvg.hu

Leave a Reply 257 megnézve, 1 alkalommal mai nap |