< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Európa Liga: felemás módon örülhettünk a győzelmeknek

| Mobile | RSS

Európa Liga: felemás módon örülhettünk a győzelmeknek

2013. július 5. | hozzászólás | Sport

A Videoton otthon aratott sovány győzelmet, a Honvéd idegenben diadalmaskodott. José Gomes együttesének várhatóan nem lesz könnyű dolga az egy hét múlva sorra kerülő visszavágón.

A Videoton FC hazai környezetben 2-1-re nyert a montenegrói Mladost Podgorica ellen a labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulójának csütörtöki első mérkőzésén.

A magyar bajnoki ezüstérmes már a második percben hátrányba került, ennek ellenére a félidő végére Vinícius, valamint Gyurcsó góljaival fordított.

Az eredmény a második játékrészben már nem változott, így José Gomes együttesének várhatóan nem lesz könnyű dolga az egy hét múlva sorra kerülő visszavágón. A Budapest Honvéd meggyőző játékkal, 4-1-re nyert a montenegrói Celik Niksic vendégeként a labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulójának csütörtöki első mérkőzésén.

A magyar bajnoki bronzérmes korán hátrányba került ugyan, de végig a kezében tartotta a találkozót, és a két gólt szerző, valamint két gólpasszt adó, mindössze 18 éves Filip Holender vezérletével biztosan győzött.

Marco Rossi együttese így megnyugtató előnnyel készülhet a jövő heti kispesti visszavágóra.

forrás:ma.hu

Leave a Reply 193 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: