< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Orbán: Európa a bürokraták birodalma(((( Orban Europe dans le domaine de bureaucrates

| Mobile | RSS

Orbán: Európa a bürokraták birodalma(((( Orban Europe dans le domaine de bureaucrates

Orbán: Európa a bürokraták birodalma

A miniszterelnök a bürokraták birodalmának nevezte az Európai Uniót a L’Express című francia politikai hetilap szerdán megjelent számában.
Orbán: Európa a bürokraták birodalma

Orbán Viktor közölte: a jelenleg követett irányvonal az Európai Uniót egy “birodalom” és nem a “nemzetek szövetsége” felé közelíti, és ez sem a magyarok, sem az európai civilizáció érdekét nem szolgálja.

A kormányfő úgy érzékeli, “az európai elit továbbra is azt gondolja, hogy az Európai Egyesült Államok felé kell fejlődni”.

Orbán Viktor az interjú szerint azon kisebbségben lévő európai vezetők közé sorolja magát, akik úgy gondolják, hogy az unió alapját a nemzetek jelentik. Úgy látja: a többség a nemzeti víziót egyre kevésbé érzi legitimnek.

Az EU jelenleg “a bürokraták birodalma, fővárosa Brüsszel”, ahol az állam- és kormányfők érveléseit nem veszik figyelembe – jelentette ki a miniszterelnök.

forrás:atv.hu

Orban Europe dans le domaine de bureaucrates

Le Premier ministre de l’empire de bureaucrates nommés par l’Union européenne a été publié dans L’Express en hebdomadaire politique français publié le mercredi.
Orban Europe dans le domaine de bureaucrates

Viktor Orban a dit: Maintenant, suivez les directives de l’Union européenne plus proche d’un «empire» et non la «Société des Nations» et que ni la Hongrie ni les intérêts de la civilisation européenne ne serviront pas.

Le chef du gouvernement est perçue, “l’élite européenne continue de penser que devraient évoluer vers des Etats-Unis d’Europe.”

Viktor Orbán dans une interview que la liste de ses leaders européens dans la minorité de ceux qui croient que la base de l’union des nations. Il voit: la majorité de la vision nationale se sent de moins en moins légitime.

L’UE est «un royaume de bureaucrates, capitale de Bruxelles”, où les chefs d’État et de gouvernement ne considèrent arguments avancés – a dit le Premier ministre.

Source: atv.hu

Leave a Reply 224 megnézve, 1 alkalommal mai nap |