< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Hogyan segíthet a fokhagyma a cukorbetegeknek?

| Mobile | RSS

Hogyan segíthet a fokhagyma a cukorbetegeknek?

2013. július 31. | 1 Hozzászólás | Életképek/bulvár


Fokhagymával a cukorbetegség ellen!

A fokhagyma kéntartalmú vegyületei szabályozzák az anyagcserét és a vércukrot. Természetes módon szabályozza a vérzsír szintet, serkenti és méregteleníti a májat, a vérkeringést és az idegrendszert, így segít megszabadulni a méreganyagoktól. Jótékony hatásait még sorolhatnánk… Most elsősorban azt szeretnénk Önnek bemutatni, miként terjednek ki a fokhagyma egészségügyi előnyei a cukorbetegségre.
A cukorbetegség és a fokhagyma

Fontos! Az inzulinhiányt, önmagában fokhagymával orvosolni, vagy természetes gyógymóddal „kiváltani”nem lehet!
Az alternatív gyógymódok közül a cukorbetegek számára elsősorban a helyes táplálkozást, a gyógyító, a vércukrot szinten tartó ételeket a testmozgást és egészséges vérkeringést elősegítő módszereket lehet javasolni.
A fokhagyma sem helyettesítheti az inzulint, diabétesz elleni gyógyszereket, de segíthet a szükséges kiegészítő inzulin adag csökkentetésében.
Így tehát, a fokhagyma nagy előnyt jelent az inzulinfüggő cukorbetegség kiegészítő kezelésében.
Impulser Terápia – kiegészítő kezelés cukorbetegeknek

Az Impulser éppen ott segíthet, ahol a cukorbetegeknek a legnagyobb szükség van rá: serkenti a vérkeringést, melynek köszönhetően tovább javulhat a sejtek anyagcseréje, így a szakorvos hozzájárulásával és megfelelő Impulser kezelés mellett akár a gyógyszer adag is csökkenthető.

Leave a Reply 2242 megnézve, 1 alkalommal mai nap |