< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Gyurcsány feje lepi el az országot

| Mobile | RSS

Gyurcsány feje lepi el az országot

2013. augusztus 1. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Imázskampányt indított csütörtökön a Demokratikus Koalíció, a Gyurcsány Ferenc elnököt ábrázoló, Összefogással a Köztársaságért feliratú óriásplakátokkal folytatott akcióval jobban meg szeretnék ismertetni a DK nevét a közvéleménnyel.

Imázskampányt indított csütörtökön a Demokratikus Koalíció (DK) – közölte az MTI-vel Molnár Csaba. A párt ügyvezető alelnöke és kampányfőnöke azt írta, hogy a Gyurcsány Ferenc elnököt ábrázoló, Összefogással a Köztársaságért feliratú óriásplakátokkal folytatott akcióval egyrészt összefogásra szólítják fel az ellenzéki pártokat, másrészt jobban meg szeretnék ismertetni a DK nevét a közvéleménnyel.

A Facebookot is bevetik

A kampány a Facebookon folytatódik, majd szórólapozással és kitelepülési sorozattal fejeződik be. Az akció során több mint ötszáz plakátot tesznek ki, elsősorban vidéken és kistelepüléseken.

A közlemény szerint a plakátkampány mintegy nyolcmillió forintba kerül, amit adományokból, valamint a DK vezetőinek és országgyűlési képviselőinek személyes felajánlásaiból finanszíroz az állami támogatásban nem részesülő párt.

Fidesz: Magyarország nem kér többet a bukott baloldal imázsából

“Hiába ragasztja tele az országot plakátokkal és szép szavakkal a bukott baloldal, a magyar emberek jól tudják, hogy a baloldalon semmi sem változott: ugyanazok vannak újra együtt, akik egyszer már tönkretették az országot” – reagált a hírre a Fidesz.

“A Gyurcsány–Bajnai-korszak “imázsából” nem kérnek többet a magyar emberek, mert az egyenlő a korrupcióval, a maffiabaloldallal, a hazudozással, a szélsőséges és veszélyes gazdaságpolitikával, a munkanélküliséggel és az eladósodással” – olvasható közleményükben.
forrás:hvg.hu

Leave a Reply 241 megnézve, 1 alkalommal mai nap |