< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Egy lakossági meghívás margójára, avagy a Baksi Jobbikos alapszervezet rendezvénye

| Mobile | RSS

Egy lakossági meghívás margójára, avagy a Baksi Jobbikos alapszervezet rendezvénye

2013. augusztus 8. | hozzászólás | Közélet

Egy lakossági meghívás margójára, avagy a Baksi Jobbikos alapszervezet rendezvénye

A postaládámban Jobbikos lakossági meghívó lapult. A rendezvény színhelye Baks, Tisza vendéglő. Hátha már kaptam egy meghívót, úgy gondoltam elmegyek. Ez nem pártfüggő, hanem lakossági Forum! A falunap javában sziesztázott. Baks „biztonsági” emberei a községháza előtt lévő padokon heverésztek, mint a ledobott kabátok.

A vendéglő előtt kb., 30 ember álldogált s várta az esemény megnyitóját.
– Jó napot kívánok.
– Tiszteletem szerkesztő Úr! Talán maga is érdeklődik a lakossági Fórum után.
– Igen! – jelentettem ki határozottan, s ezt követően beléptünk az ajtón.

Belebotlottunk Dudás Zoltán a Csongrád Megyei Önkormányzat Jobbikos alelnökébe. Több éve ismerjük egymást. Egy képzett vállalkozó, akinek mostanában született egy babája…gratulálok.

Beszélgetésünket Torockai – a meghívott vendég- szakította félbe. Zoli bemutatta nekem a lázongásairól, szókimondásairól…stb. elhíresült megyei önkormányzati képviselőt.

Dudás alelnök Úr megnyitójában kiemelte, hamarabb érkeztem, legyen időm szétnézni Bakson. Több ismérvet felhozott nem perojatív értelemben, azonban kemény kritikával „jutalmazta” a faluvezetőt. Szemet szúrt a Bárkaszálló, csak azt nem értem- így folytatta – ha nincs halastó, minek a szálló. A piac területét valójában mire is használják Erre kitört a taps! Több beszólás is fokozta a hangulatot. A Baksiak nem voltak elégedettek Búza Zsolt vezetésével! Ezt ott hangoztatták is. Le kell váltani. – skandált a tömeg!

Az alelnök Úr kipicézte a munkanélküliség gigantikus erejét a falura kivetítve. Nem értem, minek a szálló, mikor éheznek az emberek! Munkahelyet kell teremteni, csökkenteni muszáj a mély-szegénység hullámait. A Baksiak előbb utóbb „fellázadnak” az éhség, s a munkanélküliség ellen! Új vezetőre van-lesz szükség a faluban! Szóba került a diákmunka is. Úgy látom, a Jobbikra szüksége lesz az embereknek. Mi őszintén, s nyíltan segítünk az személyeknek, családoknak. A pártunk meg tudja oldani a falusi munkanélküliséget…

2013. augusztus 08
-oil-

Leave a Reply 609 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: