< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Lelépte a Bayern a magyar bajnokot

| Mobile | RSS

Lelépte a Bayern a magyar bajnokot

2013. augusztus 11. | hozzászólás | Sport

Lelépte a Bayern a magyar bajnokot

A magyar bajnok Győri ETO FC hazai környezetben a szünetben ugyan még vezetett, végül azonban 4-1-es vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája-győztes német Bayern Münchentől a két csapat vasárnapi gálamérkőzésén.

Győri ETO FC-Bayern München 1-4 (1-0)

gólszerző: Martínez (40.), illetve Shaqiri (58., 70.), Götze (62., 90.

Győr: Szevanovic (Kamenár, 1., Nagy G. 72.) – Wolfe, Lipták (Stanisic, a szünetben), Lang (Völgyi 65.), Dinjar (Pátkai 65.) – Kamber (Svec, a szünetben), Mevoungou (Kalmár 32.), Nicorec (Burgos 52.) – Martínez (Varga R., a szünetben), Strestík (Koltai 72.), Andric (Kronaveter 52., Lázok 72.)

Bayern München: Starke – Contento, Van Buyten, Kirchhoff, Rafinha – Thiago, Weiser (Götze 55.), J. Martínez – Shaqiri, Müller (T. Schweinsteiger 74.), Derflinger (Ribéry 64.)

Az első félidőben kényelmesen játszott a BL-győztes Bayern, a németeket meglepte a Győr bátor fellépése. A magyar bajnok a félidő hajrájában megszerezte a vezetést, és egygólos előnnyel vonult pihenőre. A szünet után a hazaiak sokat cserélték, ugyanakkor Josep Guardiola is pályára küldte a nyáron megszerzett Mario Götzét, akinek ez volt a debütálása a bajor alakulatban. A rivális Borussia Dortmundtól érkezett német válogatott játékos belül meg is hálálta a bizalmat, és vezérletével könnyedén fordított a német bajnok.
forrás:hvg.hu

Leave a Reply 161 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: