< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Bőrre permetezhető koffein helyettesítheti a kávét(((( Peau pulvérisation caféine succédané de café

| Mobile | RSS

Bőrre permetezhető koffein helyettesítheti a kávét(((( Peau pulvérisation caféine succédané de café

2013. augusztus 26. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Bőrre permetezhető koffein helyettesítheti a kávét

Egy amerikai vegyész feltalálta a csésze kávé gyors alternatíváját: a bőrre permetezhető “energiát”.

Benjamin Yu, a Harvard Egyetemen frissen végzett vegyésze azt állítja honlapján, hogy kifejlesztette a világ első koffeinalapú energiapermetét.

A “sprayable energy” Yu szerint a reggeli ébredéshez és a munka közben az emberre támadó álmosság ellen szükséges hatást úgy éri el, hogy nem kell az ital készítésével bajlódni, nem marad utóíz a szájban, és a fekete italhoz adott cukor és tej kalóriája sem vezet felesleges kilókhoz.

A másodpercek alatt ható kávépermet ezen kívül nem tartalmaz titokzatos összetevőket sem – olvasható a honlapon. Az engedélyezés alatt álló termék szagtalan folyadék, amelyet a bőr felszív, és órák alatt oszlik el a testben, tehát élénkítő hatása tartósabb lehet, mint egy csésze kávéé.

A kis alumínium flakon mintegy 160 adag permetet tartalmaz, amely a feltaláló szerint negyven presszókávé koffeintartalmának megfelelő mennyiség. Yu azért kezdte el keresni a fekete ital alternatíváját, mert szerinte annak “hullámvasút-hatása” van. Kísérletei során a nikotintapaszt is tanulmányozta.

A spray egyetlen aktív anyagot tartalmaz, a koffeint, amely a bőrön át úgy jut a testbe, hogy áthatol a sejthártyán, hiszen szerkezete nagyon hasonlít a tapasszal a szervezetbe vihető nikotinéhoz, közölte Yu a Huffington Post portál kérdésére- idézi a The Daily Mail online kiadása.

Szintén vegyész édesapjával közös, több hónapos kutatás során felfedezte, hogy ha a koffeint, amely nehezen oldódik a vízben, egy természetes aminosav származékával vegyíti, az sokkal könnyebben oldódik. Minden egyes permet egy csésze kávé koffeinmennyiségének negyedét tartalmazza, de hatása állítólag azonos vele.

forrás:ma.hu

Peau pulvérisation caféine succédané de café

Un chimiste américain a inventé une alternative à la tasse de café rapide: vaporiser sur la peau “énergie”.

Benjamin Yu, récemment diplômé chimiste à des allégations de sites Web de l’Université Harvard qui il a développé le premier energiapermetét à base de caféine dans le monde.

“L’énergie pulvérisable” Yu a dit que le matin se réveiller et travailler tandis que les hommes sont nécessaires pour l’effet de somnolence de l’attaquant est atteint, vous n’avez pas à boire la préparation de la peine, il ne reste aucune arrière-goût dans la bouche et la boisson noire ne débouche pas sur un sucre et le lait calories pour excès de livres.

Soyez dans les dernières secondes kávépermet aucun ingrédient mystérieux ou en dehors – peut-on lire sur le site. En vertu de l’autorisation du produit est un liquide inodore qui absorbent la peau et distribué dans tout le corps en quelques heures, stimulant ainsi l’effet peut durer plus d’une tasse de café.

La faible aluminium contenant environ 160 vaporisateur de dose, selon lequel la quantité de caféine quarante à expresso de l’inventeur. Yu j’ai commencé à chercher une alternative à la boisson noire, parce qu’il pense que «l’effet de montagnes russes” est. Dans nos expériences, le timbre de nicotine est étudiée.

Le spray contient un seul ingrédient actif, la caféine, qui pénètre la peau dans le corps, elle traverse la membrane cellulaire, parce que la structure est très similaire à patcher le corps a permis nicotine à ceux de ladite question de Yu Huffington Portal Post, cité dans l’édition du Daily Mail en ligne .

En outre, le père chimique commun a découvert au cours de plusieurs mois de recherche, que si la caféine est peu soluble dans l’eau, un dérivé d’acide aminé naturel des mélanges, plus facilement soluble dans l’eau. Chaque pulvérisation d’une tasse de café contient une quantité de caféine de quarts, mais l’effet est censé l’égaler.

Source: ma.hu

Leave a Reply 274 megnézve, 1 alkalommal mai nap |