< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Jogi vaddisznók

| Mobile | RSS

Jogi vaddisznók

2013. augusztus 26. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Jogi vaddisznók

Az ötlet ügyes. Az egészen biztosan sok pénzt hozó trafikokat odaadjuk kedves barátainknak és még kedvesebb saját magunknak, majd törvénybe iktatjuk, hogy ha valaki vissza akarná ezt a lehetőséget venni tőlünk, akkor rettentő sokat kell az államnak fizetnie nekünk.

Ebből egyrészt az következik, hogy a Fidesz azt gondolja, csak ő egyedül jogi vaddisznó itt, és más nem fog visszamenőleges jogszabályokat hozni, jogi trükköket alkalmazni. Másrészt, ez az elképzelés annyira jó, hogy érdemes lenne továbbfejleszteni. Például alaptörvénybe iktatni, hogy a választások szabadok és ezeken a szabad választásokon csak Orbán Viktor nyerhet (bár ez nagyjából már benne van most is a jogszabályokban). Vagy, hogy ha Orbán megunja a politizálást, akkor visszavonulásakor kap három-négy megyét, földekkel, jobbágyokkal, gyárakkal és közbeszerzésen nyert beruházásokkal együtt. (Lehet, hogy az élet már előttem jár és ez is megoldódott?)

Ezen kívül a lottón csak igazolt fideszes nyerhet, a nem igazolt fideszes is vehet ugyan lottószelvényt, de a szelvényre nyomott apróbetűs szerződés szerint, az effélék nyeremény átvételére nem jogosítanak fel.
Aztán, Lázár János akkor is a megengedett sebességhatáron belül autózik, ha éppen nagyon gyorsan hajtat valahová.

Valamint, aki azt meri mondani, hogy nem Kövér Lászlónak van a legpeckesebb bajusza, azt a a parlamenti őrség deresre huzatja. És a jövő heti alkotmánykiegészítés szerint, mindig a Felcsút nyer, és ha mégsem, akkor az MLSZ azonnal érvényteleníti az ellenfél góljait és elkobozza a szabály ellen vétő csapat stadionját.
És még rengeteg ötletünk van.

Ceterum censeo: Orbánnak mennie kell!
szerző:Dési János
forrás:népszava online.hu

Leave a Reply 279 megnézve, 1 alkalommal mai nap |