< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: E-útdíj: Brüsszel szerint Orbánék magasabb díjakat vezettek be, mint ígérték((((( E-Bruxelles de M. Orbán sans frais plus élevés ont été introduits, comme promis

| Mobile | RSS

E-útdíj: Brüsszel szerint Orbánék magasabb díjakat vezettek be, mint ígérték((((( E-Bruxelles de M. Orbán sans frais plus élevés ont été introduits, comme promis

E-útdíj: Brüsszel szerint Orbánék magasabb díjakat vezettek be, mint ígérték

A magyar autópályadíj-rendszer több ponton nem felel meg a követelményeknek – közölte Siim Kallas, az Európai Bizottság közlekedési biztosa. A kormány magasabb díjakat vezetett be, mint amiket ígért.

Az Európai Bizottság értékelése szerint a Magyarországon július 1-jétől alkalmazott útdíjrendszer nem felel meg a közösségi irányelveknek – írja a Népszabadság szerdai számában.

A lap írása szerint a Siim Kallas, az Európai Bizottság közlekedési biztosa, alelnöke által jegyzett vélemény alapján a magyar autópályadíj-rendszer több ponton nem felel meg a követelményeknek.

Az újság többi között példaként említi, hogy a bizottság szerint az úthasználati díjak lényegesen magasabbak a kormány által tavaly novemberben, majd 2013 februárjában bemutatott díjszámítási modellből levezethető összegeknél, illetve nincsenek a modell használatához elengedhetetlen alapvető adatok.

A Népszabadság értesülése szerint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium még tanulmányozza az augusztusban postázott állásfoglalást. Úgy tartják: “a támadás” beleillik a magyar ügyeket övező brüsszeli hangulatba, és a hiba nem a működésének első két hónapjában 27,35 milliárd forintot hozó díjrendszerben, hanem bizottsági “készülékekben” van – írja a Népszabadság.

MTI / Népszabadság / hvg.hu
forrás:atv.hu

E-Bruxelles de M. Orbán sans frais plus élevés ont été introduits, comme promis

Le système de péage multi-point hongrois ne répond pas aux exigences, – a déclaré Siim Kallas, commissaire européen aux transports. Le gouvernement a introduit des frais plus élevés que ceux promis.

Les estimations de la Commission européenne que le système de péage en Hongrie à partir du 1er Juillet ne répond pas à nos directives communautaires – entrent dans l’édition de mercredi de la liberté des gens.

Par écrit, signée par le président Siim Kallas, commissaire européen aux transports, vice-président examine le système de péage multi-point hongrois ne répond pas aux exigences.

Le journal a cité comme exemples parmi d’autres que le Comité est que les péages modèle de charge beaucoup plus élevé présenté par le gouvernement en Novembre l’année dernière et Février de 2013 provenant de montants ou sans utilisation du modèle de données de base est essentielle.

La liberté du peuple a été informé que le Ministère du développement national a envoyé en Août pour étudier la résolution. Il est dit “l’attaque” correspond à l’état ​​d’esprit entourant les affaires de Hongrie à Bruxelles, et l’erreur dans les deux premiers mois de fonctionnement HUF 27,35 milliards de système de redevance établissement, mais la Commission des «unités» sont – entre la liberté du peuple.

MTI / Public vacances / hvg.hu
Source: atv.hu

Leave a Reply 236 megnézve, 1 alkalommal mai nap |