< Böngészés > Főoldal / Nincs kategorizálva / Blog article: Háromnapos évadnyitó frakcióülést tart a Fidesz-KDNP Visegrádon

| Mobile | RSS

Háromnapos évadnyitó frakcióülést tart a Fidesz-KDNP Visegrádon

2013. szeptember 4. | hozzászólás | Nincs kategorizálva

Háromnapos évadnyitó frakcióülést tart a Fidesz-KDNP parlamenti képviselőcsoportja mától péntekig Visegrádon. A tanácskozás fő témája a rezsicsökkentés folytatása, a kiskeresetű családok adókedvezménye és az úgynevezett gyed extra bevezetése lesz.

Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője az újabb rezsicsökkentésről a Magyar Nemzetnek azt mondta, a villamos energia, a gáz és a távfűtés lehet olcsóbb. Az időpontja még kérdéses, de alapvetően két verzió lehetséges: vagy a fűtési szezon előtt, vagy januártól csökkenhetnek újra az árak.

A gyed extra a kismamák munkaerő-piaci visszatérését segítené, lehetővé válna ugyanis, hogy ha a gyed lejárta előtt akarnak munkába állni, akkor akár egy év alatt megkaphassák azt a teljes támogatást, amely a gyed keretében járna – ismertette korábban a frakcióvezető.

Mindemellett várhatóan szóba kerül a kihelyezett frakcióülésen a devizahitelesek újbóli megsegítése és az alapvető húsáruk áfájának esetleges csökkentése is.

forrás:ma.hu

Leave a Reply 141 megnézve, 1 alkalommal mai nap |