< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Civil szervezet jelenti fel az “uzsorázó” Lázárt(((( ONG significa “uzsorázó” Lázaro

| Mobile | RSS

Civil szervezet jelenti fel az “uzsorázó” Lázárt(((( ONG significa “uzsorázó” Lázaro

2013. szeptember 6. | hozzászólás | Közélet

Civil szervezet jelenti fel az “uzsorázó” Lázárt

A Patacs-Rácváros Egyesület feljelenti Lázár Jánost. A téma nem a trafikmutyi: a pécsi civilek azért tesznek feljelentést, mert az államtitkár uzsorásnak nevezte az OTP-vezért, mégsem tett jogi lépéseket az esetleges uzsora-bűncselekmények felderítése érdekében.

Újrakezdődött egy kormányzati mentőcsomag kidolgozása. Az egyik előző, a végtörlesztés azoknak segített, akiknek semmi szüksége nem volt rá – mutatott rá a Patacs-Rácváros Egyesület elnöke, Lőrincz Miklós a csütörtökön a városrészben tartott sajtótájékoztatóján.

Lázár János államtitkár kijelentései közül arra figyeltek fel, amelyben le-uzsorázta Csányi Sándort. Lázár valamiért nem jelentette fel Csányit, ha pedig ez nem véletlen, akkor ez csak politikai adok-kapok volt – mondta az egyesület vezetője.

Mi azt szeretnénk, ha a devizahitelesek problémája gyorsan megoldódna, mert következik a válság időszakának ötödik tele. Eddig 1100 ember fordult hozzánk, mind deviza-hitelkárosult – mondta Lőrincz Miklós, a Patacs-Rácváros Egyesület elnöke. Hozzátette: elképesztő sorsokkal találkoznak, borzalmas körülmények között élnek emberek.

Lőrincz hangsúlyozta: nem csak a lakáshitelesek vannak bajban, de autó- és vállalkozói hitelesek is. Kiemelte azt is, nem a hitelezés ellen vannak, de most ahhoz is nehéz hozzájutni, és a gazdaság sem pörög.

Lőrincz elmondta még: feljelentik Lázár Jánost, amiért Magyarország elsőszámú uzsorásának nevezte Csányit, de nem tett hivatalból feljelentést ellene. A civil szervezet elnöke szerint a feljelentés kötelező, ha hivatalos személyről van szó.

forrás:stop.hu

ONG significa “uzsorázó” Lázaro

La Asociación Patacs-Rácváros informa John Lazar. Un tema es un trafikmutyi: civiles Pécs se denuncian como Judio llamado líder OTP Secretario, por no emprender acciones legales con el fin de detectar posibles usura criminal.

Comenzó restablecer un rescate gubernamental. Uno de los últimos de la amortización anticipada de los que ayudaron a que no lo necesitaba – señaló Patacs-Rácváros Presidente de la Asociación, Nicholas Lorincz conferencia de prensa celebrada el jueves en la ciudad.

Para las declaraciones del secretario de Estado John Lazar se observaron en la que Sandor Csanyi uzsorázta abajo. Lázaro, por alguna razón no informó Csányit, y si es una coincidencia, no era más que un político de toma y daca – dijo el jefe de la asociación.

Nos gustaría tener el problema resuelto rápidamente los préstamos en moneda extranjera, se produce la crisis, porque el período de la quinta completo. Hasta el momento, 1.100 personas se han dirigido a nosotros y préstamos en moneda extranjera heridos – Lorincz dijo Nicholas, presidenta de la Asociación Patacs-Rácváros. Agregó que encuentro increíble con el destino, las personas que viven en condiciones terribles.

Lorincz hincapié no sólo en problemas de vivienda préstamos, automóviles y negocios, sino también auténticos. También destacó el contador no son préstamos, pero esto es difícil de conseguir y la economía no está girando.

Lorincz dijo también: John Lazar Inscríbase hoy para ser nombrado uzsorásának número uno de Csányit Hungría, pero el movimiento no se ha presentado cargos contra él. El presidente de la ONG, el informe requerido si el funcionario es una persona.

Fuente: stop.hu

Leave a Reply 232 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: