< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Meghátrált „az Orbán-rezsim propagandagépezete” – máshonnan támadnak

| Mobile | RSS

Meghátrált „az Orbán-rezsim propagandagépezete” – máshonnan támadnak

2013. szeptember 7. | hozzászólás | Közélet

Együtt-PM: A Bajnai Gordon elleni hazugságkampány újabb fejezete a Heti Válasz cikke

A Bajnai Gordon elleni hazugságkampány újabb fejezete a Heti Válasz napokban megjelent cikke, amelyre Zsigó Róbert szombati sajtótájékoztatóján hivatkozott – közölte az Együtt-PM Szövetség az MTI-vel.
„Csúsztatások, sejtetések és össze nem illő információk egymás mellé erőltetése az, amiből a legújabb összeesküvés-elmélet megszületett” – írta a választási szövetség a közleményében, amely szerint a valóság a sejtetésekkel szemben az, hogy Bajnai Gordon az International Food Zrt. üzleti döntéseinek meghozatalában operatív módon soha nem vett részt, a cég csődje idején a vállalkozáshoz köze nem volt.

A szövetség arra is felhívja a figyelmet, hogy a cikk fontos fejleménye ugyanakkor az, hogy „az Orbán-rezsim propagandagépezete” először ismeri el nyilvánosan: a Hajdú-Bét csődjét nem Bajnai Gordon, vagy az általa vezetett Wallis, hanem például a madárinfluenza-járvány miatt bekövetkező húsipari válság okozta.

Az Együtt-PM Szövetség emlékeztet, hogy a Bajnai Gordont „besározni igyekvő hazugságokkal” szemben eddig is megtette, és ezután is megteszi a megfelelő a jogi lépéseket. Hozzátették: a lezárt perek minden esetben cáfolták a Bajnai Gordonnal kapcsolatos hazug állításokat.
forrás:168 óra.hu

Leave a Reply 187 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: