< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Közérdekű adatok kikérése Baks polgármesterétől és a képviselő-testülettől, illetve Dobos Péter társadalmi alpolgármestertől…

| Mobile | RSS

Közérdekű adatok kikérése Baks polgármesterétől és a képviselő-testülettől, illetve Dobos Péter társadalmi alpolgármestertől…

2013. szeptember 10. | hozzászólás | Közélet

1, A Baksi Hírmondó 2013.márciusi számában olvastam,

Baksért Hagyományőrző és Szabadidős Egyesület hírei: Köszönetnyilvánítás című írást

Dobos Péter társadalmi alpolgármester úr!

Szeretnénk, ha a farsangi „buliról”, a menüről, s támogatók által adományozott pénzösszegekről,(adóztak e a pénzügyi támogatás után) a költségekről, s egyéb kiadásokról készült számlákat, bizonylatokat szeretnénk megismerni, mivel ezek közadatok!

2,A Baksi Hírmondó 2013.májusi számában olvastam

a Batyus- Buli rendezvényről. – amit Baksért Hagyományőrző és Szabadidős Egyesület szervezésében lett lebonyolítva. Az elnök úr Dobos Péter.

Az olvasóink arra lennének kíváncsiak, hogy a bevétel, mekkora összeget jelentett az egyesületnek. Az átadásról készült e számla? Adóztak -e a bevétel után!
A Hip – Hop Tánccsoport állított-e ki bevételi bizonylatot.

A hírmondóban felsorolt támogatók mekkora összegekkel járultak hozzá a „bulihoz”. Gondolom, erről készült jegyzőkönyv! – s természetesen pénztári bevételi bizonylat egyenként… adóztak-e a pénzügyi támogatás után…
Ezek közadatok…

Várom a válaszukat a törvényes határidőn belül.

3, A Baksi Hírmondó 2013.augusztusi számában olvastam

A XVIII. Baksi Falunapokról… című írást.

Szerkesztőségünk arra lenne kíváncsi, hogy ez a falunap mennyibe került az adózó állampolgároknak, illetve a Baksi Hivatalnak!

A felsorolt állampolgárok mennyi pénzzel járultak hozzá a „sikeres” falunap megrendezéséhez… a pénzügyi támogatás elszámolása után adóztak – e!

Készült- e számla az adományokról, mire használták fel az adományozók pénzét?

Mennyibe került a fellépő (k) tisztelet díja? – ha vállalkozó fizette ki, adott –e számlát? Volt e együttműködési szerződés a vállalkozóval?

Tételes felsorolást, számlát (k) kérnénk a költségek kifizetéseiről, a vásárlásokról s az egyéb kiadásokról s a paviloni bevételeiről is!
Ezek közadatok…

4, Még a mai napig nem érkezett válasz, hogy a hírmondónak ki a főszerkesztője, valamint a s felelős szerkesztője s ki szerkeszti hónapról hónapra a hírmondót.

2013. szeptember 10

Oláh István László
főszerkesztő

Leave a Reply 393 megnézve, 1 alkalommal mai nap |