< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Két budapesti hidat is lezárnak a hétvégén

| Mobile | RSS

Két budapesti hidat is lezárnak a hétvégén

Az Erzsébet híd karbantartás miatt lesz járhatatlan a hétvégén, a Lánchídon vasárnap délután demonstráció miatt nem lehet majd közlekedni.

Az Erzsébet híd pesti felhajtóin végzett munkák közben vízcsőhibát találtak, ezért a Fővárosi Vízművek rendkívüli munkálatokat végez a hétvégén. Szombaton 11 órától vasárnap estig lezárják a forgalom elől a hidat, csak a közösségi közlekedés járművei és a taxik használhatják egy sávban, váltakozó irányban. Emiatt a Blaha Lujza tér felől csak az Astoriáig lehet közlekedni, onnan a Károly körúton vagy a Múzeum körúton folytathatják útjukat az autósok. Buda felől már a Döbrentei téren lezárják az utat.

Vasárnap 14 és 16 óra között a Lánchidat is lezárják a forgalom elől egy demonstráció miatt. Ezt megelőzően, 10 és 14 óra között a Clark Ádám téren és az alagúton keresztül sem közlekedhetnek járművek.
A lezárások miatt elmarad az Árpád híd hétvégére tervezett mosása, és az 1-es villamos felújítási munkái miatti sávlezárás is csak vasárnap lép életbe a hídon – számolt be a Budapesti Közlekedési Központ.

forrás:origo.hu

Leave a Reply 214 megnézve, 1 alkalommal mai nap |