< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Gyilkosság Soroksáron: megszólalt az áldozat férje

| Mobile | RSS

Gyilkosság Soroksáron: megszólalt az áldozat férje

2013. szeptember 30. | hozzászólás | Közélet

Eddig semmilyen tájékoztatást nem kapott, nem tudja, hányan követték el a brutális gyilkosságot.

Amint arról korábban hírt adtunk, 2013. szeptember 25-én az esti órákban a Budapest XXIII., Szigetdűlő területén megöltek egy 36 éves nőt.

A rendőrség ezen kívül – a nyomozás érdekeire tekintettel – nem adott tájékoztatást. Az atv.hu azonban elérte az áldozat, a 36 éves K. Krisztina férjét. Tőle megtudtuk, hogy felesége a tragédia estéjén is szokásos útvonalán indult futni, ahogyan évek óta tette. Mivel negyed 10-kor még nem ért haza, és férje telefonhívására sem reagált, a férfi keresni kezdte a futóútvonal környékén.

Egyedül nem találta, ezért rendőri segítséget kért. Először ez sem vezetett eredményre, ám végül a rendőrkutya az otthoni szagminta alapján éjfél után felfedezte az áldozat holttestét egy bokorban.

Az áldozat férje, K. Lajos lapunknak megerősítette: feleségét megfojtották, megkötözték és meg is erőszakolták. Mint mondta, egyelőre semmilyen hivatalos tájékoztatást nem kapott a nyomozás állásáról, így azt sem tudja, egy vagy több elkövető volt.

A rendőrség honlapján annyi olvasható, hogy a tettes azonosítására, elfogására létrehozott 14 fős nyomozócsoport az eltelt idő alatt számos nyomozási cselekményt elvégzett. A széleskörű adatgyűjtés során beszerzett információkat folyamatosan, a nap 24 órájában ellenőrzik, értékelik, folyamatos a helyszínen rögzített nyomok értékelése.

forrás:atv.hu

Leave a Reply 832 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: