< Böngészés > Főoldal / Kultúra / Blog article: Meghívó sajtótájékoztatóra: Országos Könyvtári Napok

| Mobile | RSS

Meghívó sajtótájékoztatóra: Országos Könyvtári Napok

2013. szeptember 30. | 4 hozzászólás | Kultúra

Az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozatának “beharangozásául” a Somogyi-könyvtár szerény vendéglátással egybekötött sajtótájékoztatóra invitálja a sajtó Munkatársait.
A találkozó 2013. október 3-án, csütörtökön délelőtt 10 órakor kezdődik a Somogyi-könyvtár első emeleti zeneszobájában. (Szeged, Dóm tér 1-4.)

Műfaji és hangulati sokszínűség jellemzi az idei Őszi Könyvtári Napok Somogyi-könyvtári programjait. Igazi „húzónevek”, azaz jeles személyiségek részvételével előadóestek, beszélgetések és könyvbemutatók, színházi játék és közönségtalálkozó, családi és gyermekprogramok mellett a hagyományos Somogyi-könyvtári emléknap eseményei szerepelnek kínálatunkban.

Ízelítő októberi programjainkból

Koltai Róbert önálló estjének szórólapja, amelyre október 3-án, délután 5 órától a Somogyi-könyvtár első emeleti folyóiratolvasójában várnak minden irodalom- és színházszerető érdeklődőt

A Somogyi-könyvtár októberi programfüzete letölthető itt: http://www.sk-szeged.hu/documents/10157/2ea28fcf-d3bc-46fd-b412-501f1a36fb2c

Októberi programok a Somogyi-könyvtár honlapján: http://www.sk-szeged.hu/en/a-kozponti-konyvtarban (A programok feltöltése folyamatos!)

Az országos rendezvénysorozat központi honlapja: http://osszefogas.kjmk.hu/ (A teljes országos program feltöltése folyamatban!)

Leave a Reply 624 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: