< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: A sértődős Lázár

| Mobile | RSS

A sértődős Lázár

2013. október 6. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Megsértődött a Népszavára a Miniszterelnökség, amelyet tudvalevőleg Lázár János vezet. Az ő gyenge lelke. Pénteki számunkban arról írtunk, hogy a Miniszterelnökségen többeknek kötelezővé tették a napi tíz órás munkaidőt, sőt, ünnepnapokon is berendelhetik a dolgozókat, de cserébe nem adnak semmit.

Erre jött a dörgedelmes válasz: “A Miniszterelnökség hatékony működése az egész ország érdeke, itt folyik Magyarország irányítását és működését meghatározó döntések előkészítése és meghozatala, ha kell a hét minden napján, és ha kell a nap 24 órájában. Az itt dolgozó munkatársak számára a kormányfő támogatása megtiszteltetést jelent, a munkáltatói intézkedéseket teljes mértékben elfogadják.” Mondjuk, ezt nem nevezném klasszikus cáfolatnak. Magyarul azt mondják, hogy, na jó-jó, igaz, ami megjelent, de mi büszkén és boldogan áldozzuk fel minden időnket Orbánért. Majd a levél úgy fejeződik be, hogy akkor ők most lemondják a Népszava előfizetésüket. (Lábtoppantás!)

Nekünk minden olvasó fontos. Lázár János is. És az is igaz, hogy lehet, az országnak az lenne a legjobb, ha munkaidőben a kollégák inkább olvasgatnának, akár Népszavát is. És akkor nem jutna idejük affélék kiötlésére, mint a trafikmutyi, mint a nyugdíjpénztárak elrablása, majd a rablott pénz elverése. Ha olvasni nem is akarnak, de legalább a képeket nézegetnék a Népszavában többet, akkor talán megmenekül a magyar közoktatás. De minek folytassam a sort, ha kell, ők a nap 24 óráját sem sajnálják a demokrácia, a köztársaság szétverésére. Ha eddig szorgalmasan olvasgatták volna a Népszavát, már tudnák, hogy milyen csúnya dolgot tesznek.

Ceterum censeo: Orbánnak mennie kell!

szerző:Dési János /

Leave a Reply 202 megnézve, 1 alkalommal mai nap |