< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Halálos kocogás: a férj is gyanúsított

| Mobile | RSS

Halálos kocogás: a férj is gyanúsított

2013. október 6. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Megdöbbentő titokra derült fény a Frizbi forgatásán: Kardos Lajos, akinek a feleségét két hete brutálisan meggyilkolták Soroksáron, maga is ölt már embert. A férfi mindenesetre nem cáfolta ezt. Egyes hírek szerint vérbosszú is lehetett Krisztina kivégzése.
Feltöltődne? A Bors játékával most különleges pihenést nyerhet az Erdőspuszta Club Hotelbe!

Tegnap kora reggel már szárnyra keltek olyan hírek, hogy a tíz nappal ezelőtt, Soroksáron, kocogás közben kivégzett Krisztina halála akár vérbosszú is lehet. A Frizbi felvételén Hajdú Péter nem is ment el szó nélkül a pletykák mellett: a brutálisan megfojtott édesanya özvegye, Kardos Lajos ugyanis exkluzív interjúra érkezett a TV2-be.

A férfi a megszokott közönnyel az arcán mesélte el felesége elvesztésének történetét, még azt is, amikor utoljára láthatta őt. Abban a pillanatban, amikor a műsorvezető a múltról és a friss pletykákról tette fel a kérdését, látszólag egy pillanatra megdöbbenten kereste a szavait.
Fotók: Végh István

Hajdú ugyanis felemlegette, hogy Lajos korábban, még rendőrként önvédelemből kioltotta egy ember életét. A szombat reggeli hírek szerint ennek az áldozatnak a rokonai állhatnak a gyilkosság hátterében, ugyanis a közelmúltban szabadulhattak, és revansot akartak venni a férfin. Lajos a gyilkosságot nem cáfolta Hajdú kérdésére.

– Húsz évvel ezelőtti dolgokról nem szeretnék beszélni – mondta a férfi, ugyanakkor közölte: nem foglalkozik azzal, hogy akár vérbosszú is lehet felesége meggyilkolása, számára csak az fontos, meglegyenek a tettesek. Talán a múlt is hozzájárulhatott ahhoz, hogy miután a nő holtteste egy bokros részen előkerült, férje, Lajos azonnal a rendőrség látókörébe került.

– Gyanúsított vagyok, vérnyomokat kerestek a kocsiban, az otthonunkban is, tőlem is DNS-mintát vettek, hogy kizárhassanak a gyanúsítottak köréből – magyarázta a férfi, majd később a Borsnak hozzátette. – Azt is megengedtem, hogy a ­fia­mat, Rolcsikát kihallgassák, nem lettem volna köteles. De nincs titkolnivalóm. Ha kell, hazugságvizsgálatot is vállalok – mondta lapunknak.

Hajdúnak arról is beszélt: a gyilkosság után órákon át faggatták a nyomozók, és abban is biztos, hogy Krisztinát megerőszakolhatták. – Kérdezték, akartunk-e gyereket, és Kriszta a gyilkosság napjaiban nem menstruált-e.

– Ebből én csak arra tudok gondolni, történhetett olyan dolog vele. Igaz, hivatalosan engem még semmiről nem tájékoztattak. Csak az a fontos, hogy meglegyenek a tettesek. Az nekem mindegy, hogy a szemükbe nézhetek-e vagy sem. A feleségemet úgysem hozza vissza senki – hajtotta le a fejét Lajos.

forrás:bors online.hu

Leave a Reply 257 megnézve, 1 alkalommal mai nap |