< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: “Szégyen és gyalázat” – Deutsch durva kirohanást intézett az MLSZ ellen

| Mobile | RSS

“Szégyen és gyalázat” – Deutsch durva kirohanást intézett az MLSZ ellen

2013. október 14. | hozzászólás | Életképek/bulvár

A magyar labdarúgó-válogatott amszterdami 8-1-es veresége után Deutsch Tamás volt ifjúsági- és sportminiszter, jelenlegi EP-képviselő is felháborodásának adott hangot, és a Facebookon a költségvetési források elsikkasztásával vádolta meg az MLSZ-t.

Deutsch Tamás a Facebookon azt írta, nem gondolta volna, hogy “az irapuatoi 0-6-nál” nagyobb gyalázatot fog még látni a magyar futballban, de tévedett. “Van nagyobb gyalázat, az amszterdami 1-8. Minden csalódottság érthető, minden keserűség indokolt” – írta a posztban, amelyet egy Vági Márton MLSZ-főtitkár elleni kirohanással indított: “Hogy nem szakad rá az égbolt erre a Vági nevű bukott ÁPV vezérigazgatóra!”

Deutsch ezután a posztjában kifejtette, hogy szerinte a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a felelős a vereségért, ugyanis “az MLSZ, annak elnöke és főtitkára minden lehetséges állami, üzleti és média segítséget, támogatást megkapott a munkájához. Nem leküzdhetetlen ellenszélben, hanem erős hátszélben dolgozhattak. Ugyan úgy, mint a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB). Nos, a Magyar Csapat a londoni olimpián 8 aranyérmet nyert, visszakerültünk a világ 10 legeredményesebb országa közé. A magyar labdarúgó csapat ezzel szemben Amszterdamban 8-1-re kapott ki (a bukaresti vereségről most ne is említsünk egy szót se)” – fejtegette Deutsch.

A politikus ezután leszögezi: “az MLSZ, annak elnöke és főtitkára az, akik módszeresen elherdálják a magyar labdarúgás fejlesztésére rendelkezésre álló lehetőségeket”. Deutsch szerint eszméletlen méretű és költséges bürokráciát építettek ki, az MLSZ elnöke és főtitkára “basáskodik az ultra szurkolókkal”, miközben “kézen-közön, átláthatatlanul osztogatják el az utánpótlás akadémiák fejlesztésére biztosított költségvetési forrásokat”.

forrás:hvg.hu

Leave a Reply 251 megnézve, 1 alkalommal mai nap |