< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: “Lemajmozták” a francia igazságügy minisztert///// ” Lemajmozták » par le ministre français de la Justice

| Mobile | RSS

“Lemajmozták” a francia igazságügy minisztert///// ” Lemajmozták » par le ministre français de la Justice

“Lemajmozták” a francia igazságügy minisztert

Becsületsértéssel vádolta meg Franciaország igazságügyi miniszterét a Nemzeti Front szélsőjobboldali párt, mert a politikus a párt eszméit “gyilkosnak” minősítette. Christine Taubira azután bírálta a pártot, hogy annak egyik tagja “majomszármazásúnak” ábrázolta őt.

Taubira színes bőrű, a Franciaországhoz tartozó dél-amerikai Guyanában született. Múlt héten a francia televízióban a Nemzeti Front egyik tagja, Anne-Sophie Leclere elismerte, hogy a Facebook közösségi portálon olyan fotómontázst osztott meg, amelyen majommal “társította” Taubirát.
Most érdemes megtakarításait OTP Bónusz Betétbe tenni! Részletek: www.otpbank.hu

Taubira szombaton erre reagálva nevezte “halálos és gyilkos gondolkodásúnak” a szélsőjobboldali pártot, hozzátéve, hogy mindez nem meglepő. “A feketéket a fák tetejére, az arabokat a tengerbe, a melegeket a Szajnába, a zsidókat meg a kemencékbe kívánja” – így összegezte Taubira a Nemzeti Front elveit.

A párt a majomkép miatt felfüggesztette Leclere önkormányzati jelöltségét. Wallerand de Saint-Just, a Nemzeti Front egyik ügyvédje közölte, hogy becsületsértés miatt hivatalos eljárást indít.

MTI / hvg.hu

forrás:atv.hu

” Lemajmozták » par le ministre français de la Justice

France accusé de diffamation par le ministre de la Justice du parti d’extrême droite du Front national en raison des idées politiques du parti de «meurtrier» par . Christine Taubira après avoir critiqué le parti à l’un de ses membres ” majomszármazásúnak ” a dépeint .

Taubira coloré, Guyane française en Amérique du Sud , né en France. La semaine dernière, la télévision française par un membre du Front National, Anne- Sophie Leclere a reconnu que le site communautaire Facebook a partagé un montage photo dans lequel singe ” est associé à ” Taubirát .
Maintenant, vous pouvez effectuer des dépôts d’épargne Bonus OTP ! Détails: www.otpbank.hu

Réponse à cette Taubira a appelé samedi à la «mentalité » mortelle et meurtrière du parti d’extrême droite , en ajoutant que ce n’est pas surprenant . “Un homme noir au-dessus des arbres , les Arabes dans la mer, les gays de la Seine , les Juifs aux fours » – principes Taubira a résumé du Front national .

Le parti a suspendu candidature municipal Leclere pour l’image de singe. Wallerand de Saint -Just , les avocats du Front national a déclaré que les procédures officielles pour diffamation .

MTI / hvg.hu

Source: atv.hu

Leave a Reply 230 megnézve, 1 alkalommal mai nap |