< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Távollétében elítélték Dánielt Pétert

| Mobile | RSS

Távollétében elítélték Dánielt Pétert

2013. október 22. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Dániel Péter és a kormányzó úr vörösre mázolt faszobra.

Budapest – Emlékszünk még az ügyvédre, aki akkor vált híressé, amikor kaszinótojással megdobta a Nemzeti Együttműködés kötelező érvénnyel kifüggesztett nyilatkozatát. Később vörösre festette Horthy Miklós Kerekiben felállított ronda faszobrát.

Már akkor nem tetszettek a rendszerbek ezek a csínytevések. Annak a rendszernek, amely híveinek ezeknél a csínyeknél jóval nagyobb galádságokat is elnéz. 2006-ban például büntetlenül lehetett megzavarni a Magyar Köztársaság rendjét, jó buli és forradalmi tett volt autókat felgyújtani, kirakatokat betörni, rendőrökre támadni.

Wittner Mária csapatai élén még az akkor MTV büféjét is bevette, ahol a jó derék katonák Túró Rudikat vettek magukhoz. Mert ha forradalom van, akkor jár a szabad rablás. Ez a a legkevesebb. A lámpavasig nem jutottak a derék hazafiak, nem kötöttek fel senkit. Pedig, tudjuk a történelemből, lett volna rá igény.

Dániel Péter utóbb politikai prostinak nevezte Wittner Máriát. Illetlen kifejezés, durva és kemény, csak rossz lányokra és álságos, hazug politikusokra szabad ilyet mondani. Dániel Péter úgy gondolta, Wittner Máriára illenek a kifejezések. Utóbb elnézést kért Wittnertől, mert nem volt bizonyítható, hogy Wittner Mária lotyó lett volna fiatalkorában. Ám a per nem állt le, s Dániel Péter, aki már egy ideje nem él Magyarországon, most kapta meg az ítéletet.

Ezt írja erről, Izraelből: A fasiszta orbáni diktatúra bírósága egy koncepciós perben, a “Wittner-ügyben”, a távollétemben, bizonyítékok nélkül, 180 nap közmunkára és a perköltségek megfizetésére ítélt. Ennek a gyalázatos, jogsértő ítéletnek természetesen már “csak” elvi jelentősége van, hiszen szabad, jó hírű férfiként, büszke izraeli állampolgárként nem fogadom el azt, nem is fellebbezek ellene és nem is fogom letölteni ezt a felháborító és aránytalanul súlyos büntetést. Úgyhogy részemről itt vége is van ennek az ügynek. Ez az ítélet egyébként azt is jelenti, hogy az orbáni diktatúra végleg elfoglalta a bíróságokat is, illetve a szólásszabadság joga megszűnt Magyarországon, a szabad véleménynyilvánítás alkotmányos jogát pedig megelőzte a pártérdek és a politikai nyomásgyakorlás igénye. Ettől persze még Wittner Mária továbbra is egy ócska, politikai prosti, egy gonosz, köztörvényes, árpádsávos némber marad. Én pedig szabad ember maradok, aki felett szerencsére már nincsen hatalma Orbánék hitvány, jogtipró diktatúrájának.

Jelenleg itt tart az ügy, nem tudni, adnak-e ki nemzetközi elfogató parancsot Dániel Péter ellen. Olyat, mint amilyet a horvát ügyészség kiadott Orbán Viktor jó barátja, a Mol vezére, Hernádi Zsolt letartóztatására. Aki, a gyanú szerint, tízmillió eurós kenőpénzt adott a volt horvát miniszterelnöknek. Dániel Péter ehhez képest valóban úriember, az ő bűne mindössze annyi, hogy lotyónak nevezett egy igen szűk körben tiszteletnek örvendő női hölgyet.
forrás:amerikai népszava online

Leave a Reply 931 megnézve, 1 alkalommal mai nap |