< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Lövöldözés egy amerikai plázában: elmenekült a tettes//// Ein US- mall Schießen: Schütze floh der

| Mobile | RSS

Lövöldözés egy amerikai plázában: elmenekült a tettes//// Ein US- mall Schießen: Schütze floh der

Lövöldözés egy amerikai plázában: elmenekült a tettes

Egy ismeretlen férfi lövöldözött hétfő este az egyesült államokbeli New Jersey egyik nagy bevásárlóközpontjában, az emberek pánikszerűen menekültek az áruházból, de senkinek sem esett baja.
Lövöldözés egy amerikai plázában: elmenekült a tettes

A lövöldözés után a rendőrség mindenkit kimenekített a Paramus városában található bevásárlóközpontból, átfésülte a hatalmas, 200 ezer négyzetméteres épületet, de a lövöldöző férfit nem találta meg. Feltehetően sikerült kereket oldania a nagy zűrzavarban, de az sem kizárt, hogy még mindig az épületben van, és elbújt valamelyik üzlethelyiségben. Szemtanúk közölték a CNN hírtelevízióval, hogy a támadó 6-7 lövést adott le közvetlenül a zárás előtt. A rendőrség azt feltételezi, hogy a férfi nem az emberekre, hanem a biztonsági kamerákra célzott.
Nissan Innovációs Napok. Jöjjön és ismerje meg a legújabb Nissan technológiákat!

MTI / hvg.hu

forrás:atv.hu

Ein US- mall Schießen: Schütze floh der

Ein unbekannter Mann drehte Montagabend in New Jersey in den Vereinigten Staaten ist ein großes Einkaufszentrum , flohen die Menschen in Panik aus dem Laden, aber niemand verletzt wurde .
Ein US- mall Schießen: Schütze floh der

Nach den Dreharbeiten , rettete die Polizei die ganze Shopping-Center in Paramus , gekämmt durch die massiven , 200 Tausend Quadratmeter des Gebäudes, aber der Schütze hat ihn nicht finden. Vermutlich wurde die Verwirrung am Rad gelöst , aber es ist möglich , dass Sie noch in unserem Haus und versteckte sich in einem Abstellraum. Augenzeugen berichteten CNN hírtelevízióval dass die Angreifer 6-7 Schüsse kurz vor Schließung gegeben . Die Polizei geht davon aus , dass der Mann nicht das Volk, sondern die gezielte Überwachungskameras .
Nissan Innovation Days . Kommen Sie und lernen Sie die neuesten Nissan -Technologie !

MTI / hvg.hu

Quelle: atv.hu

Leave a Reply 141 megnézve, 1 alkalommal mai nap |