< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: A jövő héten már hó is lehet

| Mobile | RSS

A jövő héten már hó is lehet

2013. november 10. | 1 Hozzászólás | Életképek/bulvár

A jövő héten már hó is lehet

Mai időjárás:
Békéscsaba térsége
Holnapi időjárás
11°C17 órakor
11°C18 órakor
9°C19 órakor
14°C8°CZáporok várhatók
Szél:1 m/s 111°Felhőzet:100 %Csapadék:0 mm
Szél:3 m/s 122°Felhőzet:100 %Csapadék:0 mm
Szél:3 m/s 97°Felhőzet:97 %Csapadék:0 mm
7 napos előrejelzés »

A jövő héten sok csapadék várható. Ezzel együtt lehűlés is kezdődik: napközben 10 fok körüli maximumokra, a hajnali órákban mínuszokra is készülni kell. A hét vége felé pedig már helyenként havas esőre, hóra is számítani lehet.

Hétfőn erősen felhős vagy borult lesz az ég. A Dunántúlon és a Duna-Tisza közén sokfelé várható eső. A szél sokfelé erős, a Dunántúlon és északkeleten viharos lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet 5 és 11 Celsius-fok között alakul – áll az Országos Meteorológiai Szolgálat országos előrejelzésében.

Kedden délnyugaton, délen többnyire erősen felhős lesz az ég, és helyenként kisebb eső is lehet. Északon, északkeleten néhány órára kisüt a nap. A szél helyenként erős lesz, majd délután mérséklődik a légmozgás. A minimumhőmérséklet 2 és 7 fok között valószínű.

Szerdán erősen felhős vagy borult idő várható több helyen esővel, záporral. A Dunántúlon a szél többfelé megerősödik. A leghidegebb órákban 3 és 8 fok közötti hőmérsékletre lehet számítani. Napközben 7-12 fokig melegszik a levegő.

Csütörtökön délen többnyire erősen felhős idő várható, északon hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap. Főként délen lehet helyenként kisebb eső. A minimumhőmérséklet 1 és 6, a maximumhőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.

Pénteken északon is többfelé várható eső, zápor. A Dunántúl magasabban fekvő helyein havas eső, hó is lehet. A leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 5 fok között alakul a hőmérséklet, a nappali maximumok várhatóan plusz 2 és plusz 8 fok között alakulnak.

forrás:origo.hu

Leave a Reply 226 megnézve, 1 alkalommal mai nap |