< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Moszkva Venezuelai lány a Miss Universe 2013 győztese

| Mobile | RSS

Moszkva Venezuelai lány a Miss Universe 2013 győztese

2013. november 10. | 9 hozzászólás | Életképek/bulvár

A döntőbe jutott öt versenyző közül négy spanyol ajkú volt. A spanyolországi Patricia Yurena Rodriguez második lett, és az utolsó pillanatig “küzdött” szépsége erejével a brazil Jakelyne Oliveire és az ecuadori Constanza Báez is.

A venezuelai Gabriela Isler fejére került a Miss Universe 2013 nemzetközi szépségverseny győztesének járó korona szombaton Moszkvában.

Az orosz fővárosban rendezett döntőben a 25 éves hölgynek a tavalyi győztes, az amerikai Olivia Culpo adta át helyét, akárcsak az arany és platina koronát. Az új világszépe a világ öt kontinenséről érkezett 86 versenyző közül emelkedett a “királynői” magaslatra.

A szombati döntőbe bejutott öt versenyző közül négy spanyol ajkú volt. A spanyolországi Patricia Yurena Rodriguez második lett és az utolsó pillanatig “küzdött” szépsége erejével a brazil Jakelyne Oliveire és az ecuadori Constanza Báez is.

A szépség-világversenyek 62 éves történetében most először rendezték meg a Miss Universe-t Moszkvában, mégpedig a fényűző Crocus City Hallban. Venezuela büszke lehet földjének gazdag “szépségtermésére”, hiszen ez volt a hetedik alkalom, hogy ennek az országnak a szülötte hódíthatta el a szépségkirálynői címet. A latin-amerikai országot ebben csak az Egyesült Államok előzi meg, amelynek hat évtized során nyolc képviselője nyerte meg a világversenyt.

forrás:ma.hu

Leave a Reply 365 megnézve, 1 alkalommal mai nap |