< Böngészés > Főoldal / Nincs kategorizálva / Blog article: Hazaárulásért különbíróság elé állítják Musarraf volt pakisztáni elnököt)))) Llevado ante el Tribunal Especial para la alta traición era presidente paquistaní Musharraf

| Mobile | RSS

Hazaárulásért különbíróság elé állítják Musarraf volt pakisztáni elnököt)))) Llevado ante el Tribunal Especial para la alta traición era presidente paquistaní Musharraf

2013. november 19. | hozzászólás | Nincs kategorizálva

Hazaárulásért különbíróság elé állítják Musarraf volt pakisztáni elnököt

Elrendelte Pakisztánban a legfelsőbb bíróság egy eseti bíróság létrehozását annak megvizsgálására, hogy Pervez Musarraf volt elnök bűnös-e hazaárulásban.

Keddi sajtójelentések szerint a bírák befogadták a kormány hivatalos folyamodványát, amelyben az említett súlyos vétség elkövetésével vádolják Musarrafot, aki államcsínnyel került hatalomra 1999-ben, és közel tíz évig irányította az országot.

A volt elnököt – aki ellen több más büntetőper is folyik, de néhány napja szabadlábon védekezhet – az alkotmány rendelkezéseinek 2007-es felfüggesztése miatt vádolják hazaárulással, és akár halálbüntetést is kiszabhatnak rá.

forrás:híradó.hu

Llevado ante el Tribunal Especial para la alta traición era presidente paquistaní Musharraf

Tribunal Supremo de Pakistán ordenó la creación de un tribunal ad hoc para considerar si el presidente Pervez Musharraf era culpable de un acto de traición.

Informes de prensa del martes que el juez aceptó Peticiones oficiales del gobierno en el que dichos acusados ​​de cometer un delito grave Musharraf, que tomó el poder en un golpe de Estado en 1999 y dirigió el país durante casi diez años.

El ex presidente – contra la que una serie de otros procedimientos penales en curso, pero a los pocos días en la defensa floja – debido a las disposiciones constitucionales de 2007, suspendido acusado de alta traición, e incluso pena de muerte puede ser impuesta.

Fuente: hirado.hu

Leave a Reply 184 megnézve, 1 alkalommal mai nap |