< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Bozsek Márk megtörte a csendet

| Mobile | RSS

Bozsek Márk megtörte a csendet

2013. november 22. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Bozsek Márk megtörte a csendet

Hosszú hetek után megtörte a csendet Bozsek Márk. Az X-Faktorból önként kilépett énekes-színész a Borsnak beszélt arról, mi vezetett a döntéséig.

Bozsek Márkot nagyon megviselte, hogy az X-Faktorban nem tudott megfelelni saját elvárásainak, ezért távozása óta még nem járt a tehetségkutató stúdiójában.

A zenei karrierről mégsem mond le. “Hazudnék, ha azt mondanám, teljesen lecsengett bennem ez a történet. Életem legnehezebb döntését kellett meghoznom, de felszabadító érzés volt, amikor kimondhattam: kilépek. Mindig a megérzéseimre próbálok hagyatkozni, és akkor azt éreztem, nem bírom tovább. A félelmeim győztek a színpadon és nem én” – nyilatkozta a Borsnak Bozsek Márk.

“Az egóm és a bizonyítási vágyam még mindig erős, ezért fordulhat elő, hogy néha kósza pillanatokra még mindig elönt az az érzés, milyen jó lenne az X-Faktor színpadán” – tette hozzá.

Ilyenkor azonban azonnal eszébe jut: már nem azért folytatná a versenyt, amiért eredetileg jelentkezett, vagy­is a zenélés öröméért, hanem a nyereményért. “A zenélés akkor jó, ha élvezzük a színpadot, én viszont már nem éreztem ott jól magamat. Márpedig, ami nem megy, azt nem kell erőltetni, görcsökkel tele nem lehet zenélni” – magyarázta.

Márk azt is elárulta: döntésében szerepet játszott, hogy tudta, élvezi a nézők szimpátiáját, bizalmát, ezért valószínűleg tovább fogják juttatni adásról adásra. Ő viszont nem akarta elvenni a lehetőséget más énekesek elől.

Az énekes nem zárta ki, hogy egyszer még jelentkezik a tehetségkutatóba.

Korábban a Facebookon is elmondta, miért tűnt el egy időre: “Kicsit elegem lett. El kellett zárnom egy kicsit magam a külvilágtól. Kérlek szépen titeket, hogy ne hozzátok nagyon szóba az x-faktoros dolgaimat, mert legbelül még fájnak dolgok, és az is, amiket írtok. Tisztelet a kivételnek.”
forrás:hvg.hu

Leave a Reply 323 megnézve, 1 alkalommal mai nap |