< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Sajtóközlemény Legyenek felkészültek a rákbetegek!

| Mobile | RSS

Sajtóközlemény Legyenek felkészültek a rákbetegek!

2013. december 2. | hozzászólás | Közélet

Legyenek felkészültek a rákbetegek! – megújult a Rákgyógyítás.hu

Tisztelt Szerkesztőség!
Kedves Kolléga!

Megújult a daganatos betegek és családtagjaik betegtájékoztató és tudományos-ismeretterjesztő portálja, a www.rakgyogyitas.hu oldal. A marketingfüggetlen betegfelvilágosítás jegyében egyetlen reklámot és hirdetést sem közlő, tehát az internetes kiadóknak konkurenciát nem támasztó oldal a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság tudományos partnerségével szól a rák megelőzéséről, diagnosztikájáról, kezeléséről, a terápiák mellékhatásairól, a betegség pszichológiai kihívásairól. Több mint 500 cikk mellett több mint 5000 megszerkesztett, anonim orvos-beteg konzultáció is elérhető kereshető formában a régi-új portálon.

A 2006 óta működő honlap immár modern design kialakítással, átlátható struktúrával, új rovatszerkezettel, az olvasókat intelligensen kiszolgáló keresőmotorral, a PC-k mellett tabletekre és okostelefonokra is optimalizált formával, orvosilag ellenőrzött tartalmakkal, cikkekkel és szakorvosi konzultációval szolgálja ezentúl is a rákbetegeket és családjaikat, az orvos-beteg kommunikációt.

A mellékelt sajtóanyagban:
– prof. dr. Bodoky György onkológus professzor, a Rákgyógyítás.hu-t kiadó Daganatos Betegek Gyógyításáért és Rehabilitációjáért Alapítvány vezetője,
– B. Papp László egészségügyi szakújságíró, a Rákgyógyítás.hu főszerkesztője nyilatkozik.

Köszönjük, ha hírt adnak a rákbetegeket érintő fejlesztésről! További információval a szerkesztőség természetesen áll rendelkezésre.

Üdvözlettel,
Deli Mónika sajtóreferens

Leave a Reply 444 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: