< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Különkiadással köszönti 2014-et a Porsche Cayenne

| Mobile | RSS

Különkiadással köszönti 2014-et a Porsche Cayenne

2013. december 3. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Lassan az év végéhez érkezünk, a Porsche pedig az újévre már most finomsággal szolgál: a hamarosan rendelhető Cayenne Platinum Edition remek apropót szolgáltathat egy okos vásárláshoz.

A német gyártó ötvözte a stílust és az exkluzivitást a különkiadás megalkotásánál, s természetesen a hosszú extralista sem maradt el. Ahogy már a többi Platinum Edition Porschénél láthattuk, ezúttal is bőségesen válogattak a szakemberek az extrákból. Az ily módon megrendelt Cayenne szériában sötétített ablakokkal, bi-xenon fényszórókkal és 19 hüvelykes Cayenne Design II könnyűfém kerekekkel gördül ki a gyárból.

Az autót alapvetően platina ezüst színben álmodták meg, de többek között a fehér és fekete több árnyalata is választható lesz hozzá. Az utastérben természetesen bőrkárpit fogad, esetünkben kéttónusú, de a hangulatot még tovább emeli a SportDesign kormánykerék, az értéket pedig a GPS navigációval fűszerezett PCM (Porsche Communication Management) rendszer emeli.
A Porsche mindig szolgál valamiféle különkiadással

Fotó: Autó Pult

A modell egyébként automatikusan elsötétedő visszapillantó tükrökkel, egyedi, Platinum Edition küszöbdíszekkel, szőnyegekkel kerül legyártásra, de a ParkAssist és változtatható rásegítésű szervokormány is része a csomagnak.

A Cayenne Platinum Edition a 300 lóerő és 400 Nm leadására képes, 3,6 literes V6-ossal, illetve a 245 lóerőt és 550 Nm-t produkáló, háromliteres V6-os dízellel lesz rendelhető – a V8-as dízel kimarad az „akciós” kínálatból.

Ízléses, mint mindig

Fotó: Autó Pult

A különkiadást januártól teszi elérhetővé a gyártó, az árak terén pedig az ilyenkor szokásos metódus érvényes: a Platinum Edition által felvonultatott extracsomag külön megrendelve a kiadás feláránál nagyobb összegért válogatható össze. Ennek megfelelően mindkét verzió 21,2 millió forint körüli összegért hívogatja azokat, akik a Macan helyett a méretesebb Porsche SUV-ra esküdnek.

forrás:mno.hu

Leave a Reply 2201 megnézve, 1 alkalommal mai nap |