< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Gigaösszefogás váltaná le a Fideszt?

| Mobile | RSS

Gigaösszefogás váltaná le a Fideszt?

2013. december 10. | hozzászólás | Közélet

Közleményük szerint az összefogott formációk programja, értékrendje hasonló, szavazótáboruk kiegészítik egymáséit, ezért közösen indulnak a 2014-es választásokon.

„A magyar nemzeti elkötelezettségű választókban egyre nagyobb az összefogás igénye” – indokolta lépését a három pártból összeolvadt Összefogás Magyarországért Párt. Mint írják összefogásuk alapja elsősorban az értékazonosság, amely mindhárom párt szellemiségéből ered. „A Kisgazdapárt a vidék és a ténylegesen gazdálkodók pártja, a MIÉP a nemzeti polgárság pártja, a Magyarországért Párt főként a nemzeti civil szervezeteké és értelmiségi embereké.”
További támogatókat vár az Összefogás

Választási programjuk alapját a Fennmaradás Műhely és a Magyarországért Párt alapítója, Síklaky István Létbiztonság és harmónia című országprogramja adja, melyet 2003-ban adtak ki könyv alakban. Mint írják: új pártjuk nyitott minden olyan párt és civil szervezet számára, amely céljaikkal egyetért, és a közös siker érdekében kész az együttműködésre.
Mások is rajthoz állnak

Valamennyi egyéni választókörzetben indít jelölteket a jövő évi országgyűlési választásokon a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI) – közölte Szili Katalin december 8-án. A néppárt célja, hogy bejusson a parlamentbe. A pártelnök véleménye szerint nagy siker lenne, ha ők dönthetnék el, ki fog kormányozni 2014-től.

Még október 7-én derült ki, hogy a Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (JESZ) önálló pártlistával indul a 2014-es országgyűlési választásokon, mind a 106 választókerületben képviselőjelöltet kíván állítani.

forrás:mno.hu

Leave a Reply 152 megnézve, 1 alkalommal mai nap |