< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Sugárhajtású Mikulás? Több százan láttak fénylő “valamit” az égen Karácsonykor///// Jet Père Noël? Des centaines de personnes ont vu briller “quelque chose” dans le ciel à Noël

| Mobile | RSS

Sugárhajtású Mikulás? Több százan láttak fénylő “valamit” az égen Karácsonykor///// Jet Père Noël? Des centaines de personnes ont vu briller “quelque chose” dans le ciel à Noël

2013. december 29. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Sugárhajtású Mikulás?
Több százan láttak fénylő “valamit” az égen Karácsonykor

Közel félszáz bejelentés érkezett arról, hogy egy fényes “valami” hasított keresztül az égen Karácsony éjjelén.

Több százan jelentették az USA közép-nyugati részéről, hogy egy tűzgolyót láttak az éjszakai égbolton elhaladni december 26-án, csütörtökön. Az esetet videón is rögzítették az Iowa állambeli North Liberty-ben. Többen úgy vélik, hogy egy meteort láttak, amint belépett a Föld légkörébe.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat vizsgálja az esetet, de nem ígértek sokat, hiszen nem ismert a fényjelenség pontos helye.

Az American Meteor Society 460 bejelentést kapott az esetről. A legtöbb Iowa északi részéről érkezett, legalább három hangos robajt hallottak a szemtanúk.

forrás:ma.hu

Jet Père Noël?
Des centaines de personnes ont vu briller “quelque chose” dans le ciel à Noël

Près d’un demi-cent candidatures ont été reçues que “quelque chose” fente lumineuse dans le ciel la veille de Noël.

Des centaines d’entre eux ont été signalés aux États-Unis dans le centre-ouest, qui ont vu une boule de feu dans le col du ciel nocturne de 26 Décembre jeudi. L’affaire a également été enregistrée sur vidéo North Liberty Iowa dans le. Plusieurs personnes croient qu’ils ont vu un météore, comme il est entré dans l’atmosphère de la Terre.

Le National Weather Service enquête sur l’incident, mais a promis beaucoup, car on ne sait pas l’emplacement exact des phénomènes lumineux.

L’American Meteor Society a reçu notification de 460 cas. La plupart de la partie nord de l’Iowa, a reçu au moins trois rugissement entendu les témoins.

Source: ma.hu

Leave a Reply 293 megnézve, 1 alkalommal mai nap |